Gebelik icin muska

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.090
3.368
Merhaba hanımlar eşimin sperm sayısı sıfır bi türlü yükselemedik ve hiç bi işi rast gitmiyo bizim bi komsu hocaya gitmis kocasi da aynu esim gibiymis ilk cocuk tup bebekle ikncisi ise hocanin okuduğu duayla olmuş diyolar hoca para falan almiyo hanı öyle üfürükçü filan deil bende gitmeyi düşünüyorum sizde giden oldu mu acaba merak ediyorum

Hiç sperm yok diyosun hoca üfürüğüyle sperm mi fışkırıcak? Tedavi olmanız gerekli öncelikle sonra tüp bebek denemelisiniz. Ha muskaya gelince bende şuan iki tane var biri korunma muskası diğeri ummu subyan muskası. Ama bebeği beni korumak için yani sperm için muska komik

Hiç sperm yok diyosun hoca üfürüğüyle sperm mi fışkırıcak? Tedavi olmanız gerekli öncelikle sonra tüp bebek denemelisiniz. Ha muskaya gelince bende şuan iki tane var biri korunma muskası diğeri ummu subyan muskası. Ama bebeği beni korumak için yani sperm için muska komik
Öyle diyosun da adamın üstünde büyü varmış basireti bağlanmış hoca önce büyüyü bozup sonra dua etmiş olmuş çocuk bi tanıdığı daha gitmiş ona benim yapacağım bisey yok senin hastaneye gitmen lazım demiş

Yahu yazmayayım diyorum, dayanamıyorum.
Siz yaradan dışında birinden, onun yarattığı bir kuldan medet mi umuyorsunuz?
Onun olmazı mı olduracağını sanıyorsunuz?
Hoca moca dediğinize göre inançlısınız, inancınızda buna ne denir, siz de gayet iyi biliyorsunuz...

Benim de esimde hic sperm yok komsumuzun amcasi hocaymis hamile kalamayanlar icin dua varmis bana onu yazdi ictim bir de bantla yapitirilmis dua verdi ama sik sik ustumde tasiyamiyorum unutuyorum.Komsumuz amcam oyle sandigin gibi bir hoca .degil senin niyetine dua okuyacak dedi.oyle ufurukcu taninmis biri degil.sorunun erkek ve kizda olmasi durumi etkiler mi dedim o da yok demisti hamile kalman icin dua.edecek allaha diye soylemisti.bugun cinsel iliski sonrasi kanamam oldu baktim bilgilere hic olumlu nisey yok doktora gidecegim.Allah insallah saglikla cocuklarimizi verir

Büyü, muska, cin, üfürükçü hoca vb içerikli konular yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X