Gebeliğe Hazırlık Gebelik için muayene

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar 🤗 daha öncede yazdıgım gibi kültür testi yaptırdım ilaçlarımı ve fitili kullandım. Normalde doktor fitil bittikten 3-4 gün sonra tekrr gel demişti ama ben bkac sebepten dolayı gidemedim. Bide bayram üzeriydi bayrama da denk gelincebende eşime en azından 1 ay daha deneyelim olmazsa giderim tekrar dedim ve o ayın sonunda hamile olduğumu ögrendim. Gercekten inanamadım mucize gibi bişeydi benim için. Sanki hiç olmayacakmış gbi hssetmeye başlamstım artık. Ama Allah'tan ümit kesilmiyor işte. Suan 2 aylık olmaya birkaç günümüz var. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah 🙏❤️

Merhaba hanımlar 🤗 daha öncede yazdıgım gibi kültür testi yaptırdım ilaçlarımı ve fitili kullandım. Normalde doktor fitil bittikten 3-4 gün sonra tekrr gel demişti ama ben bkac sebepten dolayı gidemedim. Bide bayram üzeriydi bayrama da denk gelincebende eşime en azından 1 ay daha deneyelim olmazsa giderim tekrar dedim ve o ayın sonunda hamile olduğumu ögrendim. Gercekten inanamadım mucize gibi bişeydi benim için. Sanki hiç olmayacakmış gbi hssetmeye başlamstım artık. Ama Allah'tan ümit kesilmiyor işte. Suan 2 aylık olmaya birkaç günümüz var. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah 🙏
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️♥️ Bende neo penatron kullandım. Bide flagy sanırım. İnşallah bende bu ay güzel haber veririm 🤲

1 senelik evliyim 6 aydır düşünüyoruz bizde. Aynı süreçten bende geçtim. Ultrason ile yumurtalıklarıma bakıldı, smear testi, 2 sefer hormon tahlili yaptırdım. Çok şükür hersey normal çıktı. Enfeksiyonum vardı, 1 poşet antibiyotik kullandım.
Prl hormonum biraz yüksekti ilaç kullandım oda düştü. Bugun gittim tekrar, klomen verdi. Haftada 1tane içip 5gün sonra tekrar gidicem..
hayırlısı olur insallah...

Merhaba hanımlar . Sayfada takip ettiğim kadarıyla gebe kalamayıp muayene olmak isteyen ama ne olcagını bilmediği için merak eden cok insan var. Bende 9 aylık evliyim ve bebegimiz olmuyor. Belki daha erken olabilir ama dün itibari ile muayene olmaya karar verdim. Öncelikle bildiğim bir doktora gitmek istedim. Gebelik hormon testi yaptırdım ve herhangi bir engel olmadığı söylendi. Daha sonra ultrasondan bakıldı ve orda da bir sorun görünmedi. Sonra alttan muayene etti ve rahim ağzında herhangi bişey olmadığını ve smear testi istedi . Kaşıntı ve akıntı oluyor mu ddi evet dedim. Enfeksiyon olablr. Smear testi yapalım daha doğru sonuca varırız ona göre muayeneye devam ederiz dedi ve bgün smear testi yapmak için tekrar gidicem. Umarım kötü bir sonuc cıkmaz. Gelişmeleri haberdar edeceğim. 🙏

Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥♥ Bende neo penatron kullandım. Bide flagy sanırım. İnşallah bende bu ay güzel haber veririm 🤲
Amin canım inşallah 🙏bende fitil olarak Neo penotran kullandım. Ve o ayın sonunda hamile olduğumu ögrendim inşallah rabbim herkese de nasip etsin dualarım sizinle ♥️

1 senelik evliyim 6 aydır düşünüyoruz bizde. Aynı süreçten bende geçtim. Ultrason ile yumurtalıklarıma bakıldı, smear testi, 2 sefer hormon tahlili yaptırdım. Çok şükür hersey normal çıktı. Enfeksiyonum vardı, 1 poşet antibiyotik kullandım.
Prl hormonum biraz yüksekti ilaç kullandım oda düştü. Bugun gittim tekrar, klomen verdi. Haftada 1tane içip 5gün sonra tekrar gidicem..
hayırlısı olur insallah...
Umarım güzel haberler alırsın 🙏♥️

Amin canım inşallah 🙏bende fitil olarak Neo penotran kullandım. Ve o ayın sonunda hamile olduğumu ögrendim inşallah rabbim herkese de nasip etsin dualarım sizinle ♥
Ben onu kullandığım zaman korundum. İnşallah ondan sonraki ay yani bu ay nasp olur 🤗

Back