Gebeliğe Hazırlık Gebelik için muayene

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeynepermiss

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2019
87
87
8
29
Merhaba hanımlar . Sayfada takip ettiğim kadarıyla gebe kalamayıp muayene olmak isteyen ama ne olcagını bilmediği için merak eden cok insan var. Bende 9 aylık evliyim ve bebegimiz olmuyor. Belki daha erken olabilir ama dün itibari ile muayene olmaya karar verdim. Öncelikle bildiğim bir doktora gitmek istedim. Gebelik hormon testi yaptırdım ve herhangi bir engel olmadığı söylendi. Daha sonra ultrasondan bakıldı ve orda da bir sorun görünmedi. Sonra alttan muayene etti ve rahim ağzında herhangi bişey olmadığını ve smear testi istedi . Kaşıntı ve akıntı oluyor mu ddi evet dedim. Enfeksiyon olablr. Smear testi yapalım daha doğru sonuca varırız ona göre muayeneye devam ederiz dedi ve bgün smear testi yapmak için tekrar gidicem. Umarım kötü bir sonuc cıkmaz. Gelişmeleri haberdar edeceğim. 🙏

Bende dün smear testi verdim sonucu 1 ay sonra çıkacakms. Hsg istemediler mi canım ben hsg de çekildim tüplerim de açık çıktı

Hazır tüm test ve tetkikleri yapmışken rahim filminide çek en azından sorun kalmadığını bilip gönül rahatlığıyla beklersin hamileliğini tabi bide zaman kaybetmemiş olursun.

Hanımlar cok özür dilerim smear degil kültür testymiş yanlış anlamışım . Simdi yaptırdım bıkac gün sonra sonuçlarımın cıkacagını söylediler . Eger sonucun temiz çıkarsa diğer muayeneleri yaparız dedi doktorum . Bunu da neden gebelik olmuyor onu öğrenmek için yaptım dedi . Ki bende kaşıntı cok fazla olduğu için mantar oldugunu düşünüyorum..

Bu arada kızlar bikaç gundür arada basım dönüyor bas agrım ve hafif bulantılarım oluyor. Ve nedense gebelik var gbi hissediyorum. Kültür testi yaptırdım bu sabah az önce cok az hafif kahverengi leke gördüm tam kahverengi degildi ama acıktı yani. Daha önce yaşayan oldu mu acaba

Bu arada kızlar bikaç gundür arada basım dönüyor bas agrım ve hafif bulantılarım oluyor. Ve nedense gebelik var gbi hissediyorum. Kültür testi yaptırdım bu sabah az önce cok az hafif kahverengi leke gördüm tam kahverengi degildi ama acıktı yani. Daha önce yaşayan oldu mu acaba
canım adetine kaç gün var yumurtlama döneminde isen bazen yumurtalar çatlarken olabiliyor dediğin gibi ya da adetin yakın ise yerleşme kanaması olabiliyor ama kadınların çoğu ara kanama lekelenme yaşıyor

Adını bilmiyorum ki uzun plastik bseydi takarken hiç acımadı. Sonrada kulak çöpünün aynısı ama uzun hali gibi birşeyler de sıvı aldı ama hiç rahatsız etmedi beni
Evet canım bende smear yaptırdım kültür değil ama aynen tarif ettiğin gibi sonunda kahve akıntı oluyor ilkinde sadece o gün olmuştu ama diğer smear da iki gün olmuştu. Seninkiside kültür testindendir yüksek ihtimal

Sonuc ilac verdi gebeliğin oluşmasını engellicek mantar varmış ki zaten bende mantardan şüpheleniyordum. Azeltin , funit , fuggy ve neo-penotran Forte bu ilacları verdi . Eşimle beraber azeltin ve funiti kullanıcaz. Fuggy de eşim kullanıcak krem . Bende neo-penotran diye verdiği fitili kullanıcam. Ve fitil bttıkten sonra tekrar gdip kültür testi yapıcam. Bu süre içerisinde de ilişkiye girmememiz gerekiyormuş . Yarın ilclarımı kullanmaya baslıcaz inşallah sonrası Allah kerim. Bu arada daha önce bu ilacları kullananlar olduysa yorumlarınızı bekliyorum 🙏

Sonuc ilac verdi gebeliğin oluşmasını engellicek mantar varmış ki zaten bende mantardan şüpheleniyordum. Azeltin , funit , fuggy ve neo-penotran Forte bu ilacları verdi . Eşimle beraber azeltin ve funiti kullanıcaz. Fuggy de eşim kullanıcak krem . Bende neo-penotran diye verdiği fitili kullanıcam. Ve fitil bttıkten sonra tekrar gdip kültür testi yapıcam. Bu süre içerisinde de ilişkiye girmememiz gerekiyormuş . Yarın ilclarımı kullanmaya baslıcaz inşallah sonrası Allah kerim. Bu arada daha önce bu ilacları kullananlar olduysa yorumlarınızı bekliyorum 🙏
Geçmiş olsun inşallah bu ilaçlardan sonra bebiş olacak kalbinize öyle alın mantar çok sinsi bir hastalık tedavi olduktan sonra geçer inşallah

Back