Aşılama ve tüp bebek ile ilgili bilgim yok.İlk denemem de gebe kalmıştım maalesef sonu kürtajla sonuçlandı.Şuan ikinci kez deniyorum..Gerekli degil tabiki. Aşilama ve tup bebekte nasil oluyor o zaman yani boyle bile dusunseniz sonuca ulasirdiniz.
Biraz araştırdım şuan konuyu teşekkürlerGerekli degil tabiki. Aşilama ve tup bebekte nasil oluyor o zaman yani boyle bile dusunseniz sonuca ulasirdiniz.
Biraz araştırdım şuan konuyu teşekkürler
Sağlıkla kucağına al canım inşallah tez zamanda kavuş bebeğineBen orgazm olmadan kaldim gerekli degil sadece orgazm oldugunda salgilanan sivi spermi tasimada ekstra iyi olabiliyormus. Ama sart degil :)
Canım bu konuyu bizzat ben açtım ve orgazm gebelik için kadında şart değilmiş çünkü ben hamile kaldım sonra kaybetsemde.Meraba size bir sorum olacak ben dün ovitrelle çatlama iğnesi vuruldum ve Dr bugün ilişki önerdi ama ben orgazm olamadım aranızda veya etrafınızda böyle olup hamile kalan var mı
Bana da büyüklerimizin tavsiyesi önce sen orgazm ol sonra kocan bitirsinCanım bu konuyu bizzat ben açtım ve orgazm gebelik için kadında şart değilmiş çünkü ben hamile kaldım sonra kaybetsemde.
olmazsan çocuk olmaz diye bir durum tabiki olamaz ama olmasına yardımcı olur fizik anlamda düşündüğünüzde aynı 1 saat yatmak gibi meselaCanım bu konuyu bizzat ben açtım ve orgazm gebelik için kadında şart değilmiş çünkü ben hamile kaldım sonra kaybetsemde.
Bugün hep çatlama iğnesi boşuna gitti diye düşündüm ama şuan ümitlendim inşallah tutmuştur sende biran önce tekrar bebek haberi alırsın inşallah. Bende geçen sene Bi düşük yapmıştım 1 yıldır tekrar istiyoruz fakat olmuyoCanım bu konuyu bizzat ben açtım ve orgazm gebelik için kadında şart değilmiş çünkü ben hamile kaldım sonra kaybetsemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?