Gebeliğe Hazırlık Gebelik için kadında orgazm şart mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kralice55

🅴🅱🆂♡
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
1.860
1.752
133
34
Arkadaşlar biraz tuhaf olucak ama kısaca özet geçip soruya geçmek istiyorum.Kisa zaman oncesinde gebeliğim kürtajla sonuçlanmıştı kalp atışı alinamadigindan ve gelişimi durduğundan.
Şimdi haliyle tekrar istiyor insan bir an önce olsun diye tekrar o heyecanı yaşamak istiyor.O yüzden de ilişki yaşarken kafam hep orda ikidir tam orgazm olucakken kopuyorum yada olamıyorum.Bi heyecan yaptım eşimde kendiyle ilgili sanıyor kafasına takıyor.
İstemsizce olan birşey.Yani şimdi gebelik için iki tarafın orgazm olması gerekir mi tek erkeğin orgazm olması yeterli mi?
Bunu araştırdım ama yined dizinde fikrinizi almak istiyorum.

Arastirdigin neyse o doğrudur.
Ben gerekli değil diye düşünüyorum, sonuçta bebek için kadının yumurta urettmesi ve catlatmasi lazım bunu zaten kadın hormonlarla yapiyor o yüzden kadında gerek yok ama erkeğin sperm yollaması gerekiyor bunu öylesine yapamaz bu yüzden erkekte gerek var diye düşünüyorum..
Yinede ilişkinin canlı geçmesi lazım ki yumurta da spermle kolayca bulusabilsin çünkü kadının salgıladığı ilk sıvı spermleri içeri kaydırıp yollarini açmış olacak..
Senin araştırma sonucun neydi?

Bilgilerin için teşekkürler.Benimde okuduklarını göre kadının orgazm olması şart değil diyor.Somucta tecavüz sonucu hamile kalanları bile düşündüğün zaman bu tezi çürütüyor.
Önemli olan erkeğin spermi sanırım dediğin gibi kadın zaten hormonlariyla yapıyor bunu mantıklı bı açıklama olmuş biraz daha için rahatladi.Aslina bakarsan daha reglim cumartesi bitti.
Ama erken yumurtladigim için genellikle değerlendirmek istedim.Haliylede kafam hep orda

Ben orgazm olmadan kaldim gerekli degil sadece orgazm oldugunda salgilanan sivi spermi tasimada ekstra iyi olabiliyormus. Ama sart degil :)

maalesef ülkemizde kadınların %30 u orgazmın ne demek olduğunu bile bilmiyor ve %75 lik bir kısım ise hiç orgazm olmamış şimdiye kadar ilişki esnasında taklit yapıyormuş

yani alakası yok canım sen keyfine bak :))

Meraba size bir sorum olacak ben dün ovitrelle çatlama iğnesi vuruldum ve Dr bugün ilişki önerdi ama ben orgazm olamadım aranızda veya etrafınızda böyle olup hamile kalan var mı

Meraba size bir sorum olacak ben dün ovitrelle çatlama iğnesi vuruldum ve Dr bugün ilişki önerdi ama ben orgazm olamadım aranızda veya etrafınızda böyle olup hamile kalan var mı
Canım bu konuyu bizzat ben açtım ve orgazm gebelik için kadında şart değilmiş çünkü ben hamile kaldım sonra kaybetsemde.

Canım bu konuyu bizzat ben açtım ve orgazm gebelik için kadında şart değilmiş çünkü ben hamile kaldım sonra kaybetsemde.
olmazsan çocuk olmaz diye bir durum tabiki olamaz ama olmasına yardımcı olur fizik anlamda düşündüğünüzde aynı 1 saat yatmak gibi mesela

Bugün hep çatlama iğnesi boşuna gitti diye düşündüm ama şuan ümitlendim inşallah tutmuştur sende biran önce tekrar bebek haberi alırsın inşallah. Bende geçen sene Bi düşük yapmıştım 1 yıldır tekrar istiyoruz fakat olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…