Gebelik için ilişki sıklığı

merveg222_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
26
10
3
22
Arkadaşlar 5 aylık evliyim ama henüz bebeğim olmadı biliyorum daha yeni evliyim ama insan ister istemez stres yapamadan da duramıyor evlendiğim ilk aylarda bir kimyasal gebelik geçirdim şuan beklemedeyim bunun için gün aşırı ilişki yaşayın diyorlar hamile kalmak için ne yapmalıyım bu kafamdaki stresleri nasıl atarım onuda bilmiyorum aklıma gelmediği gün yok lüften yardimci olursanız sevinirim Dr gitmeyi erken görüyorum eğer gidersemde özele mı gideyim devlete mı bilemedim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Öncelikle stresinizi düşürmeniz lazım. Adet döngünüz düzenliyse yumurtlama döneminizde bellidir. Yumurtlama dönemi başlarken gün aşırı ilişki yaşarsanız daha doğru sonuç olabilir. Ha işin gerçeği nasip bu işler hiç uğraşmadan tek ilişki de olan var. İnşallah siz de en kısa zamanda güzel haberler alırsınız

Selamm gün aşırı ilişi yumurtlamayı tutturmak için iyi bir yöntem. insan yoruluyor ama
strese girmem dersen ovülasyon testi ile yumurtlamanı takip edip değerlendirebilirisn.
doktor için erken bencede hem yeni evlisin hem 5 ay daha erken

Ovulasyon testi alın pik olduğu gunleri değerlendirin ama zaten 5 ay ıcınde hamile kalıp kimyasal yaşamışsınız nie bi bırakıp rahminizin dinlenmesine izin vermıyorsunuz ?
bu sadece kendınıze değil gelecek olan bebeğe de zarar yenıden kaybedebilirsin ilk düşüğümde doktorum kesınlıkle 3-4 ay dinlensın rahminiz demişti . Doktora gidin kontrollerınızı yaptırın kimyasal gebeliğin bir sürü nedenlerı var bunları araştırın ondan sonra gebelik planlayın . Yanlış anlamayın sayfada üst üste kimyasal yaşayıp daha olayı anlayamamış insanlar var siz öyle olmayın die böyle söylüyorum .

Bu ay gün aşırı ilişki ile denemeyi düşünüyorum eğer olmazsa önumuzdeki ay ovulasyon testi alacağım

Ekim ayında henüz adetim gecikmeden test yaptım ve çift çizgi çıktı sonrası kan testi verdim 9.1 çıktı doktorum zamanla değerin artacağını 2 günde bir kan vermemi istedi ama 2 gün sonra adet gördüm değerim çok olmadığı için pek kafama takmadım bu yüzdende Dr gitmedim

Ovulasyon testi kullanın onun haricinde regli bitiminden sonra gün aşırı ilişki yapabilirsiniz ihtimal artar

İnşallah canım cok teşekkür ederim

Senin gibi defalarca kez yazdım sonunda bıraktım düşükten sonra rahmin dinlenmesini geç ilk reglden sonra at koşturur gibi hamile kalır mıyım diyorlar düşük olayını o kadar basite alıyorlar ki rahmi dinlendirmek hikaye bazıları için halbuki dinlendirse akışa bıraksa daha iyi olacak bunları geçtim psikolojinizi nasıl hemen topluyorsunuz arkadaş ya

Toplanmıyor kuzucum o hormonal tamamen. Yarım kalıyorsun onun acısını sanki başka bri gebelikle tamamlarsan geçecek gibi sanıyorsun felan filan işte :)

Tüp bebek yaptım onda bile eylülde yumurta toplayıp kasımda transfer ettiler ben hayret ediyorum millet ilk adet gelmeden 40 beklemeden hamıle kaldım yazıyor . Hayır din İmanda mı toz duman 40 ne ara çıktı ne ara birlestın ne ara hamile kaldın ..
Konu sahıbıne değil bu isyanım herkese

Cocuk yapmak icin erken degil ama doktora gitmek icin erken, hmm peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…