Canim cok teesekkur ederim cevabin icin yani yimurtlamaysa bile ise yarayacak demekki insallah tutar :)Şeffaf yapışkan sıvı yumurtalama olduğunu gösteriyor. Şeffaf akıntının başladığı günden itibaren 2-3 günde bir ilişki yeterli oluyor.Yani adetin başladığı günden itibaren sayarsan 9-19.günler arasında herhangi bir gün yumurtlama oluyor.Bu kişiden kişiye değişir. Hergün iilişki sperm sayısını azalttığı gibi kalitesini de düşürüyor.Tabi ki spermin bir kısmı geri akıyor.Milyonlarca sperm var merak etme aksa bile bir kısmı rahimde 24-72 saat arası yaşayabiliyor.Yani dün yumurtlama günün değilse bugünse bile içinde kalan spermlerden biri yumurtayı dölleyebilir.Hadi hayırlısı olsun
Ya esisimin spremi ayaga kalksamda ikinmadan cikmaz bendenKizlar en son adet tarihim 5 subat 28 gunde bir oluyor yani 6 martta olmam gerekiyor ilk defa bebis denemesi yaptik dun ama ilskiden once lavaboya gitmistim lavaboda saydam seffaf yapiskan uzayan sivi geldi acaba yumrtladim mi diye dusundum :) neyseki iliski sonrasi kalkmadm hemen bekledim ama yinede biraz sperm disari akti sanirim :) simdi benim.merak ettigim dunku sivi acaba yumrtalamamiydi yabi gec kaldimmi ki birde disari akmasindan dolayi acaba gebelik olusmaz mi ki bide yumurtlama gectyse bu ay bosa mi gitti ki birde hergun ilski spermi azaltyrmu :)
böyle hesaplama yapınca hamile kalınmıyor canım.biraz oluruna bırak hamile kalmak için ilişkiye girince yaşadığın tedirginlik hamile kalmamızı engeller unutma.allaha bırak hayırlı zamanda nasip eder inşallah:)Kizlar en son adet tarihim 5 subat 28 gunde bir oluyor yani 6 martta olmam gerekiyor ilk defa bebis denemesi yaptik dun ama ilskiden once lavaboya gitmistim lavaboda saydam seffaf yapiskan uzayan sivi geldi acaba yumrtladim mi diye dusundum :) neyseki iliski sonrasi kalkmadm hemen bekledim ama yinede biraz sperm disari akti sanirim :) simdi benim.merak ettigim dunku sivi acaba yumrtalamamiydi yabi gec kaldimmi ki birde disari akmasindan dolayi acaba gebelik olusmaz mi ki bide yumurtlama gectyse bu ay bosa mi gitti ki birde hergun ilski spermi azaltyrmu :)
Sperm in hepsi zaten içeri girmez bi kısmı dışarı çıkar bu ilişkinin yolunda olduğuna işarettir , yani hepsinin içine girmesi imkansız ölü spermler dışarı akıyor kendiliğinden canım...İnşallah hamilesindirKizlar en son adet tarihim 5 subat 28 gunde bir oluyor yani 6 martta olmam gerekiyor ilk defa bebis denemesi yaptik dun ama ilskiden once lavaboya gitmistim lavaboda saydam seffaf yapiskan uzayan sivi geldi acaba yumrtladim mi diye dusundum :) neyseki iliski sonrasi kalkmadm hemen bekledim ama yinede biraz sperm disari akti sanirim :) simdi benim.merak ettigim dunku sivi acaba yumrtalamamiydi yabi gec kaldimmi ki birde disari akmasindan dolayi acaba gebelik olusmaz mi ki bide yumurtlama gectyse bu ay bosa mi gitti ki birde hergun ilski spermi azaltyrmu :)
İnsallah canim adetime 9 gun kaldi kac gun kala test yapayim ki acaba :)Sperm in hepsi zaten içeri girmez bi kısmı dışarı çıkar bu ilişkinin yolunda olduğuna işarettir , yani hepsinin içine girmesi imkansız ölü spermler dışarı akıyor kendiliğinden canım...İnşallah hamilesindir
Benim akiyor ha ama iste aksada o gitcek olan gidiyormus cok merak edyrum bebisim tutundumu diye adetimede 9 gin kaldi test yapasim var ama cikmiycek diye korkyrumYa esisimin spremi ayaga kalksamda ikinmadan cikmaz bendenama rahmim ters belkide ondan ama cok sukur ilk ay kaldim hamile darisi basina caniim
Canım Ultra hassas testler varmış İlişkiden 7 gün sonra çıkıyormuş şimdi okudum netten 18 tl falanmıŞl , kan testindede çıkabilir ama Geç döllenme falan olduysa biraz daha bekle en azından adetine 2 3 gün kala yapİnsallah canim adetime 9 gun kaldi kac gun kala test yapayim ki acaba :)
Cok merakedyru aldim onlardan bi tane miratech erken gebelik testi ismi ama cok merak edyrum iste bekleyemiyrum ya cok merak edyrum bide tutmadysa diye korkyrumCanım Ultra hassas testler varmış İlişkiden 7 gün sonra çıkıyormuş şimdi okudum netten 18 tl falanmıŞl , kan testindede çıkabilir ama Geç döllenme falan olduysa biraz daha bekle en azından adetine 2 3 gün kala yap
Yap canım aldıysan , inşallah hamilesindir rabbim kucağını boş bırakmasınCok merakedyru aldim onlardan bi tane miratech erken gebelik testi ismi ama cok merak edyrum iste bekleyemiyrum ya cok merak edyrum bide tutmadysa diye korkyrum
Amin canım insallah :)Yap canım aldıysan , inşallah hamilesindir rabbim kucağını boş bırakmasın
Amin canım insallah :)
Sagolunnnn allahim isteyen herkese versin :)duan kabul olmuş! gözünüz aydın hadi hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah!
Gelir allahin izniyle dua et bol bol rabbim hayirli ve dogru zamanda veriyorBenim bebişim nerelerde ne zaman gelecek ki acep
İlişkiden sonra ayakları havaya kaldır ole bekle 15 dkKizlar en son adet tarihim 5 subat 28 gunde bir oluyor yani 6 martta olmam gerekiyor ilk defa bebis denemesi yaptik dun ama ilskiden once lavaboya gitmistim lavaboda saydam seffaf yapiskan uzayan sivi geldi acaba yumrtladim mi diye dusundum :) neyseki iliski sonrasi kalkmadm hemen bekledim ama yinede biraz sperm disari akti sanirim :) simdi benim.merak ettigim dunku sivi acaba yumrtalamamiydi yabi gec kaldimmi ki birde disari akmasindan dolayi acaba gebelik olusmaz mi ki bide yumurtlama gectyse bu ay bosa mi gitti ki birde hergun ilski spermi azaltyrmu :)