Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen( 50 mg) ilacı gebelik için kullanan veya kullanip faydasini goren varmi?
Doktorun dedigine gore kilodan cocugum olmuyormuş bu ilaci verdi ama icerisindeki kagidi okudugum kadariyla yan etkileride var açıkcası kullanmaya korktum.
Klomen( 50 mg) ilacı gebelik için kullanan veya kullanip faydasini goren varmi?
Doktorun dedigine gore kilodan cocugum olmuyormuş bu ilaci verdi ama icerisindeki kagidi okudugum kadariyla yan etkileride var açıkcası kullanmaya korktum.
Niye korktunuz . Kötü bir şey olsa doktor vermez . Bende kullandım tam işe yarayacak gibiydi . İlişki gününü kaçırdık olmadı .işe yaradığı da yaramadığı da . Kullanın bence
Ben 5 ay kullandım tabi her gün değil kutu bitince adet gününü bekledim. Yan etki olarak sadece iştahım açıldı kilo aldım o kadar. Bende pkos var yumurta üretimine yardımcı olsun diye vermişti doktor hatta bir zamanlar eşimde kullandı onda da sperm azlığı vardı artırsın diye vermişti doktor eşimde sadece aşırı istek oldu ona da yan etki diyemem