Gebelik için Hekim kadın bana tavuk derisi önerdi

_adanali_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
94
25
38
Merhaba arkadaşlar,
Biz 2 yıllık evliyiz ve evlendiğimizden bu yana çocuk istiyoruz fakat hiç hamile kalamadım. Doktor doktor gezdik bende hiç birşey çıkmadı eşimde hareket bozukluğu çıktı, Varikosel ameliyatı oldu değerleri şimdi normal. Fakat olmuyorrr olmuyorrr. Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine daha önce hemşirelik yapmış deneyimli olduğu söylenen bir hekim kadına gittim. Rahmimin ters döndüğünü söyledi ve parmağını gezdirip düzeltti. Bir de iltihap olduğunu söyledi ki gittiğim hiç bir doktor bunu söylememişti. Tavuk derisini yıkamamı ve ilişkiye girdikten sonra hiç yataktan kalkmadan fitil gibi deriyi içime yerleştirmemi, ayrıca da çamaşırıma pet koyup pedin üzerine de tavuk derisinde koymamı ve o gece duş almayıp yatmamı sabah duş almamı söyledi.uyandığında içindeki pisliklerin ve iltihapların söküleceğini bunu 5 gün boyunca uygulamam gerektiğini söyledi. bu kadını tavsiye eden arkadasımın yengesine de aynı şeyleri söylemiş kadın uygulamı ve 2 ay sonra hamile kalmış. bi arkadaşla gittik, onun da kızlık zarı hiç yırık değilmiş meğer arkadaş daha kızmış.ve o kişi de doktor doktor gezmişti gittiği hiç bi doktor bunu keşfedememişti. hiç böyle kadınlara inanmayan ben bu kadına inanır gibi oldum.
şimdi bana akıl verin arkadaşlar, bu tavuk derisini uygulayayım mı, çok karasızım kafam acaip karışık.önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım zaten.bu ay bunu denesem mi ??

Aslı olduğunu sanmıyorum. .
Enfeksiyon kaparsın. .
Varikosel problem var ..

Valla okuyunca benimde kafam karıştı bende bebek istiyorum ama olmuyor tüp bebek denedik 2 kere olmadı bence yapma ada çayı yağı dene oda iltihabı söküyormuş ben de yapmaya başladım

Sakın deneme sakın enfeksiyon kaparsın o zaman ugras dur sonra olacak olan cocukta olmaz.. böyle sacma sey duymadim!!

insanı tavuktanda tiksindirecekler yawww...
bacımm kendine gell... sakın deneyim deme.....

Tavuk hemen çürümeye mikrop üretmeye başlayan bişey,saçmalığın daniskası bu cahile inanmayın sakın.markette tavuk doğranması bile yasak,et hemen bakteri mikrop üretir.

bir kişi önce hemşirelik yapıp sonra doktor olma olasılığı oldukca düşüktür. şöyle deseniz anlarım hemşireymiş ebe olmuş gibi... önce bu kişinin diplomasının gerçekliğini araştırın. hiçbir düzgün doktor tavuk derisini fitil yapın vs. demez , diyemez, enfeksiyon oluşma riskini göze bile alamaz. hayati tehlike oluşturur, tavuk derisini vücudun emme ihtimali yok yani hangi devirde yaşıyoruz ve bu tür şeylere nasıl inanmak istiyoruz hala anlam veremiyorum. birde rahim ters dönmüş onu düzeltmişmiş, resmen sizi taciz etmiş . ameliyatla yapılan bir işlemi parmakla mı yaptı ? yani buna hele hiç inanamıyorum. çok sözlenecek şey var , bu kadar da cahilce inanmayalım lütfen. böyle bir durumla karşılaştığınız için nasıl üzüldüm anlatamam.

evlat sahibi olmak uğruna her söyleneni kukunuza sokmayın sonra hastalık sahibi olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…