Gebelik için doktora adetten önce mi sonra mı gitmeliyim?

benimminikkuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
225
10
48
Sakarya
arkadaşlar ben yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum ama bir türlü hamile kalamadım artık doktora gitmek istiyorum fakat çalıştığım için iş yerinden üst üste izin alma şansım biraz düşük ben size şunu sorucaktım acaba böyle bir muayene için adet den önce mi? yoksa adetten sonramı gitmeliyim ona göre randevu almak istiyorum lütfen yardımm!!!

Bence karar verdiginiz bir doktorla telefonda görüşme yapıp durumunuzu anlatın , ne zaman gelbilirim diye sorun.
Bildigin kadarıyla bu durunda ilk hormon testleri yapılıyor bu da adetin 3. Gunu yapılıyor o zaman gitmek doğru olur

Ay cnm ya çok teşekkür ederim senin yazını okudum hemen doktorun yardımcısını aradaım oda adetin 3. günü gelin dedi şimdi içime sindi valla bi belirsizlik vardı acaba ne zaman gitmeliyim diye şimdi içim rahatladı malum çok sık izin alamıyorum tekrar teşekkürler

bu arada hamilesin sanırım Allahım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş. hayırlı doğumlar Rabbim bizede nasip eder inş. bir gün :)

Canım ben adetten 4 gün önce gitmiştim rahim duvarı kalınlaştığından ii bakamadı hatta bebekte olabilir demişti geçen yıl ozman röntgen falan çeklimiştim çok korkmuştum sonra adettin bitsin gel demişti... dr dan sonra yaz buaradan arkadaşım ... umarım önemli bişey yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…