• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik İçin Destekleyici Öneriler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gdkd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gdkd

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.398
1.595
83
31
Karşıyaka
Merhaba arkadaşlar, burada hamilelik ile ilgili konuları çok fazla okudum ve merak ettiğim konuyu burada detaylandıralım istedim.

Tam 1 yıllık evliyim ve 3 aydır çalışmalara başladık. Öncesinde de zaten bir korunma yöntemimiz yoktu, geri çekilme yöntemini kullanıyorduk. Şimdi çocuk istediğimiz için merak ettiğim şeyler var. 3 aydır olumlu Bir sonucumuz olmadı. Regl sonrası sol kasık ağrım olduğu için doktora gittim vajina muayene sonrasında gayet sağlıklı olduğumu bir problem olmadığını da öğrenmiş oldum.

Gebe kalmak için önerileriniz var mı? Ovülasyon takibi dışında ilişki sırasında ya da sonrasında yaptığınız bir şey var mı?

Merhaba arkadaşlar, burada hamilelik ile ilgili konuları çok fazla okudum ve merak ettiğim konuyu burada detaylandıralım istedim.

Tam 1 yıllık evliyim ve 3 aydır çalışmalara başladık. Öncesinde de zaten bir korunma yöntemimiz yoktu, geri çekilme yöntemini kullanıyorduk. Şimdi çocuk istediğimiz için merak ettiğim şeyler var. 3 aydır olumlu Bir sonucumuz olmadı. Regl sonrası sol kasık ağrım olduğu için doktora gittim vajina muayene sonrasında gayet sağlıklı olduğumu bir problem olmadığını da öğrenmiş oldum.

Gebe kalmak için önerileriniz var mı? Ovülasyon takibi dışında ilişki sırasında ya da sonrasında yaptığınız bir şey var mı?
Merhabalar, arkadasim Instagram da bi gebenin günlüğü diye bir sayfa var. Oraya bi bak derim, oneriler pozisyonlar vs var

Canım 8 ay deneyen biri olarak ovulasyon testini öneririm. Tam yumurtlama günlerini onunla tespit edebilirsin. Ayrıca ilişkiden önce sıcak suyla duş almanı özellikle rahim bölgeni rahatlatman işe yarıyor. Bu süreçte eşinin kçiboynuzu pekmezi fındık ceviz gibi gıdalar tüketmesi. Senin de sağlıklı beslenmen önemli tabi. İlişkiden sonra en az bi 2 saat yatman hatta uyuyabilirsin. Benim uyguladıklarım bunlardı. Ovulasyon testini son 2 ay denedim 2. Denememde hamile kaldım ve hamile kaldığım ay sıcak su olayını yaptım

Back
X