Gebelik için çok mu erken.. Bu akıntı yumurtlama dönemi akıntısı mıdır?

Hkhkhk12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
120
111
53
Merhabalar belki çok erken ama eşim bebek istiyor ve artık o istediği için bende istiyorum.. Kasım ayında evlendik ilk başlarda hiç korunmadım doğal yöntemlerle bile balayından sonra sağlık ocağına gidip doğum kontrol hapı aldım çünkü düşünmüyordum o aralar tarihini tam net hatırlamıyorum ama Aralık ve ocak ayları arası bitene kadar kullandım doğum kontrol hapını.. Ardından adet oldum VS ve her ay düzenli olarak adet olurum ya 2 gün öne gelir ya 2 gün gecikir..Yumurtlama dönemini bulan uygulamam var ve kendim de anlayabiliyorum.. Ayın 6sı yumurtlama günü gösteriyordu ve sol kasığım agrıyordu oturduğum yerden ayağa kalkınca öyle bir akıntı çıktığını hissettimki adet oldum sandım resmen baya bir başınçla geldi bacagıma kadar gelmiş sıçramış yani ilk kez bu kadar çok geldi ve ondan iki gün önce ilişkiye girmiştik. Acaba sperm mi çıktı ama kokusuz ve acık kremdi.. Tabi yumurtlama günü ilişkiye giremedik eşim vardiyalı çalıştığından 7sinde girdik 3 defa boşaldı eşim ben hatta bacaklarımı bile kaldırdım .Bugün ayın 10u ve hala içimden sanki sperm geliyor hissediyorum tuvalete girince böyle uzayan bir akıntı iniyor koyu renkli kokusuz mukusa benzer renkte merak ettiğim şu bu bir enfeksiyon mudur yoksa akıntı mı ya da sperm mi veya böyle şeyler yaşıyor musunuz sizde hamile kaldığınız ay böyle şeyler oldu mu?

Canim Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah öncelikle.

Hamilelikte akıntı oluyor ama dediğin gibi Çok olmadi benim.
Bazen dolu dolu bazen de cok az.
Istersen tedbir amaçlı bir doktora git dediğin gibi enfeksiyonfalan olmasin.

Ayrıca ayın 7sinde ilişki olduysa bu kadar çabuk hamilelik oluşmaz.

Yumurtlamadan iki gün önce de ilişki oldu belki onda tutmuştur aman birkaç aydır deniyoruz olmuyor kadın doğuma gidicem pazartesi randevu aldım inşaAllah kötü bir şey çıkmaz ama yeni evli olduğumuz için biraz daha deneyin derlerse çok üzülürüm ben her şeyime baktırmak istiyorum bakarlar mı ki bundan önce hiç kadın doğuma gitmedim de

1 seneden az deniyorsan çocuğu bakmaya bilirler.
Cunku 1 sene korunmasız ilişki de olmuyorsa bakıyorlar benim de başıma gelmişti.
Ama sen hormon değerlerime baktırmak istiyorum hamilelik öncesi de hem de folik asit başlarlar.

Peki her ay düzenli korunmasız ilişki oluyor mu?
Yumurtlama günlerini kaçırmadan?
Bir de stres çok önemli canım ve maalesef gebeliğe de engel. 3 sene sonra hamile kaldım bu stres yuzunden.

Evet her ay düzenli korumasız yumurtlama günleri diğer günler yapmaya çalışıyoruz aslında şu son ay baya stres yaptım neden olmuyor acaba diye acilen gitmem gerek doktora biliyorum.. Bir de evlenirken yapılan hormon testi değil mi sorun yok demişti ama başka bir şey de olabilir o emin değilim..Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı varmış onu da demişti.. Bu sene Ocak ayında saç dökülmesi için doktora gitmiştim onda da erkeklik hormonun mu yüksek acaba deyip bakmıştı cildiyeci eğer öyleyse kadın doğuma yollayacaktı ama yollamadı demir eksikliğinden kaynaklı dökülme dedi.. B12 düşük mesela genetik o bunlar etkiler mi bebek oluşumunu engeller mi bilemiyorum.. Bu gün de oruç tutuyordum böbrek ağrısı ile uyandım acile gittim susuz kalmış idrar testi yaptı enfeksiyon çıktı o akıntıların sebebi buymuş demek..

3 yıl çok uzun bir süreç gözüm korkmaya başladı benim Allah nasip etmiş ne güzel inşaAllah hayırlı bir evlat olur

O zaman mutlaka doktora gidip bu şikâyetlerini dile getir bütün testlerini yaparlar diye tahmin ediyorum canım en azından ön hazırlık olur sana da.
Stres cok büyük engel inan ki hamilelik oluşmasına.
Eşimde sayı ve sperm sorunu vardi biraz da ondan olmadi bizim ama en büyük etken stresti biraz da hatta tüp bebek bile denedik olmadi, tüp bebekten 2ay sonra doğal yolla oldu o ay da aman olmuyor işte olmayacak normal yolla dondurulmuş embriyoları koyalım dedim eşime attım kafamdan hamileliği o ay hamile kaldım
Kafa rahat olunca oluyor işte yoksa ne yaparsan yap olmuyor işte.
Aminn aminn insallah canim, Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

Kafa rahat olunca beden de rahat oluyor demek ki bütün ön hazırlıkları yapayım da gerisi Allah kerim Rabbimin ol dediği olacak zaten. Teşekkürler her şey için hakkını helal et.

Aynen canim kafanin rahat olması gerekiyor gercekten.
Aynen öyle Rabbim ol emrini verdiği vakit oluyor.
Tez vakitte senin içinde ol emrini versin inşallah arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…