Merhabalar belki çok erken ama eşim bebek istiyor ve artık o istediği için bende istiyorum.. Kasım ayında evlendik ilk başlarda hiç korunmadım doğal yöntemlerle bile balayından sonra sağlık ocağına gidip doğum kontrol hapı aldım çünkü düşünmüyordum o aralar tarihini tam net hatırlamıyorum ama Aralık ve ocak ayları arası bitene kadar kullandım doğum kontrol hapını.. Ardından adet oldum VS ve her ay düzenli olarak adet olurum ya 2 gün öne gelir ya 2 gün gecikir..Yumurtlama dönemini bulan uygulamam var ve kendim de anlayabiliyorum.. Ayın 6sı yumurtlama günü gösteriyordu ve sol kasığım agrıyordu oturduğum yerden ayağa kalkınca öyle bir akıntı çıktığını hissettimki adet oldum sandım resmen baya bir başınçla geldi bacagıma kadar gelmiş sıçramış yani ilk kez bu kadar çok geldi ve ondan iki gün önce ilişkiye girmiştik. Acaba sperm mi çıktı ama kokusuz ve acık kremdi.. Tabi yumurtlama günü ilişkiye giremedik eşim vardiyalı çalıştığından 7sinde girdik 3 defa boşaldı eşim ben hatta bacaklarımı bile kaldırdım .Bugün ayın 10u ve hala içimden sanki sperm geliyor hissediyorum tuvalete girince böyle uzayan bir akıntı iniyor koyu renkli kokusuz mukusa benzer renkte merak ettiğim şu bu bir enfeksiyon mudur yoksa akıntı mı ya da sperm mi veya böyle şeyler yaşıyor musunuz sizde hamile kaldığınız ay böyle şeyler oldu mu?