• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik için ateş ölçümü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Svghzr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
157
62
98
37
Merhaba bayanlar aranıza bu gün katildim:)uzun süredir takip ediyordum bu siteyi ve artık bende bir şeyler paylaşmak istiyorum,daha doğrusu bi sorum olacak.eşimle bizde bebeğimiz olsun istiyoruz reglime 6 gün var ve ateş ölçmek için geç mi kaldım bilmiyorum ama sabah dil alti ile ölçtugumde 36.8 çıktı regl gününe kadar artması mi gerekiyor

Merhaba bayanlar aranıza bu gün katildim:)uzun süredir takip ediyordum bu siteyi ve artık bende bir şeyler paylaşmak istiyorum,daha doğrusu bi sorum olacak.eşimle bizde bebeğimiz olsun istiyoruz reglime 6 gün var ve ateş ölçmek için geç mi kaldım bilmiyorum ama sabah dil alti ile ölçtugumde 36.8 çıktı regl gününe kadar artması mi gerekiyor

Ateş ölçmek ne alaka onu duymamıştım :) Daha önce denediniz de olmadımı

Ben olcdum canim.dogrusu olcerken yumurtlama gunlerimi anliyamadim.ama hamile oldugunda 37 1 olmusdu o zaman hamile oldugumu anlamisdim o zamana kadar hic olmamisdi 37yi gecmemisdi.ben makatdan olcuyidum bide sabah 6da huc kimildamadan kalkmadan olcuyirdum.

Eğer hamile değilsen adet gününe doğru veya adet gününde düşüyor. Hamileysen batta ateşte artış oluyor. Eğer yumurtlama zamanını öğrenmek için ölçüyorsan geç kalmışsın çünkü muhtemelen çoktan yumurtlamışsındır. Ana prensip her sabah aynı saatlerde aynı yerden(dil altı, sol koltuk altı vb.) yataktan kalkmadan ölçmek.

CevaplarınıZ için teşekkür ederim biraz gec kaldım gerci:(bu ay da kirmizilari görünce hafif bi depresyon dönemi gecirdim:(ates yöntemi çok doğru bi yöntemiş zira regli günüm atesim düşmüştü:(allah isteyen herkese nasip etsin :))

CevaplarınıZ için teşekkür ederim biraz gec kaldım gerci:KK43:bu ay da kirmizilari görünce hafif bi depresyon dönemi gecirdim:KK43:ates yöntemi çok doğru bi yöntemiş zira regli günüm atesim düşmüştü:KK43:allah isteyen herkese nasip etsin :))
Uzme kendini insAllah hayirli zamaninda hamilr olursun.evet ben 1 yil falan olcdum her defa adete 1 gun kala dusuyordu

CevaplarınıZ için teşekkür ederim biraz gec kaldım gerci:KK43:bu ay da kirmizilari görünce hafif bi depresyon dönemi gecirdim:KK43:ates yöntemi çok doğru bi yöntemiş zira regli günüm atesim düşmüştü:KK43:allah isteyen herkese nasip etsin :))
Hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin minişin canım.

Insallah kızlar bu ay klomen e baslaticak doktrm olmaması için bi sebep yok diyo ama defalarca tek cizgiyi gorunce çift cizgiyi gormiycekmiyim diyo insan bazen...Ana olmag sen nasil hamile kaldın ilaçla tedaviyle falan?

Insallah kızlar bu ay klomen e baslaticak doktrm olmaması için bi sebep yok diyo ama defalarca tek cizgiyi gorunce çift cizgiyi gormiycekmiyim diyo insan bazen...Ana olmag sen nasil hamile kaldın ilaçla tedaviyle falan?
Canim bende oyleydim insan saniyorki o ikinci kirmiziyi goremiyecek ama insAllah hayirlisiyla zamanjnda geliyor insAllah sende kalirsin hamile uzulme.ben 3cu yilimda kaldim hamile ogune kadar yumurtlama problemim ola buleceyini soylediler ama sonra takipde hicbirsey olmadigini gorduler tuplerde acikdi kocamdada hersey normaldi sadece kismet deyilmis o zamanlar bilmiyorumki.ben hic guclu ilac kullanmadim hep bilmem folik asit bilmem elevit boyle seyeler yaziyorlardi.ama 1 defa catlatma iynesi oldum o ay kalmadim 2 ay sonra kaldim o ay hicbirsey kullanmamisdim sadece dufaston icmisdim.bide benim eskilerde cok kistim olurdu ama sogan kuru icdim cok iyi canim o belkide yumrtalarimi iyilesdirdi bilmiyorum.o ay incir kuru sonrada sogan kuru yapdim ve hamule kaldim cok sukur.ben hep sabah hic kipirdamadan makattan saat 6da olcerdim vucut isimi ama hep adete 1 gun kala duserdi bu sefer adetten gunum gecdikden 4 gun falan sonra 37 1 oldu sonrada test yapdim hamileymisim cok sukur.uzme kendini insAllah hayirli zamanjnda gelir bebegin

Çok teşekkürler cnm herşeyin hayırlısı tabi Rabbim ne derse o.umarım bi gün bende buraya hamileyimmm die bi başlık yazar ve henuz bebeği olmayanlara neşe olurum:)

Çok teşekkürler cnm herşeyin hayırlısı tabi Rabbim ne derse o.umarım bi gün bende buraya hamileyimmm die bi başlık yazar ve henuz bebeği olmayanlara neşe olurum:)
Bende buraya biri soru yazdigjni gorduyumde hrmen cevapliyorum kendim o kadar isdiyirdumki birisi bana yardim etsin onuncin simdi isdiyorumki herkese bildigim kadariyla yardim edem

Benimde bu ay hamileliğim oldu yeni ögrendim :nazar: Ateşim akşam üzeri 37.2 e kadar çıktı sonra düzeldi 2 gün ust uste oldu

Alojeangel33 hayırlı ugurlu olsun cnm çok sevindimmmm:)sen e zamandır planliyodun nasıl hamile kaldın?

Back