gebelik harici bulantı hissi :(

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
bu başlığı çok önceden açmalıydım.8 aydan beri çalışıyorum.iş saatlerim normal öğle yemeğimiz var ve doyurucu işim koşturmalı değil.fakat mesai sonu servise binince hafif acıkmış gibi oluyorum.kafamın tepesi uyuşuk gibi oluyor midemde bulantı hissi kafamı yukarı dikip oturuyorum servisten inince ya düzeliyor.ya da rengim atmış bir şekilde eve zor gidiyorum.eve varınca dinlenince geçiyor yada yemek yiyince.bazen iş yerinde de oluyor.önceden duphaston yüzünden olduğunu düşünüyordum.tedavim bitince devam etti.bazen adetime bir hafta varken oluyordu.sade maden suyu ve mentollü olips biraz bastırıyor bulantıyı.naneli şeker daha beter midemi bulandırıyor.bu zamana kadar doktor ultrasona gittim hafif hipotroidim var.o kadar hafif ki doktor ilaç vermek bile istemedi.spor yapmazsam kan değerlerim dengesiz fakat sporun ertesi günü normal çıkıyor ultrasonda da bir şey yok.insülin direncim yok.kilo fazlam var 80+yım bu zamana kadar hamilelik araştırdım çıkmadı.birde sıkı at kuyruğu yaptığımda yin başım uyuşuk gibi olup midem bulanıyor.sebebini bir türlü bulamıyorum benim derdimden muzdarip olan var mı?

canım önce dahiliyeye git eger bunlar ona birsey cagrıstırsa seni yonlendirir..ama bence psıkolojık cunku benim depresyon belirtilerim...vücuduma yansımasıyla kendını belli etmıstı beynım uyusuyodu, kalp agrısı, göz agrısı, kol agrısı , bagırsaklar...sonuc: antidepresan kullanımıyla gecti cok sukur .oncelıkle doktora gitmelisin.gecmıs olsun.

sanki ben yazmısım gibi okudum. aynı seyleri yasıyoruz hamile olmam imkansız , bende fazla kiloda yok, bilinen bi hastalıkta yok fakat günün minimum 2 öğününü dısara yemek zorunda kalıyorum malum nekadar sağlıklı oldugunu bilemiyoruz ben ona bağlıyorum cünkü işe baslamadan once boyle bi sorunum yoktu benim

sağolun bende psikolojik belirti yok hatta eski halime göre çokça gamsızım.

benimde işe başlamadan problemin yoktu.daha önceki iş yerimde de yoktu.bu iş yerimde öğle yemekleri ev yemeği gibi yemekhanede yapılır.sadece sabah simit ayranla kahvaltı yaparım.o kadar.eski iş yerimde paso poğaça ile geçerdi öğünlerim orda böyle derdim yoktu.

nane şekeri değilde sadece mentollü şekerin bunu bastırması ve naneli şekerin daha beter bulantı yapması da ilginç

Atkuyrugu yapınca bende aynı oluyorum. Sacimi ne zmn baglasam baş ağrısı mide bulantısı. Siz bi doktora danışın tabi gecms olsn

sıkı at kuyruğu yapma gevşek bi topuz yap,yanına minik gofretlerden al içini bastırsın ya da tuzlu çubuk muhtemelen şekerin düşüyo olabilir o da betini benzini attırır mideni bulandırır elini ayağını bir hoş eder...kan değerlerinde normalse başka bir şey düşünemedim.

canım o bazen nedense bende de oluyor.. karnım hafif aç olduğu zaman arabaya vs binersem midem bulanıyor bende çözemedim henüz ama her zaman olmuyor

Benim arabada kafamı aşağı dogru tutarsam oluyor. Mesela otobuste kitap okursam telefonumla ugrasırsam fln.

eskiden kitap okurdum otobüste şimdi boynumu 2 dk aşağıya büküp durayım içim kötü oluyor. açken tokken farketmiyo

Benimde öyle. Oyüzden telefona bile bakmam hep karsıya bakarım. Birde avm gezerkende oluyor sağa sola baktıgımdanmı bilmiyorum kafamın uyusmaya basladıgını fln hissediyorum

işte tahlillerde filan çıkmadığı kötü oluyo bu durumların çıksa hastalık neyse ona göre tedavi yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…