Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum

zardacal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
13
8
1
19
Arkadaşlar merhaba benim ilk gebeliğim 12 haftalık gebeyim ben sabahları çok geç uyanıyorum bazen öğle saat 1 de bazen de öğle saat 2 yi buluyor bu arada bebeğim aç mı kalıyor inşALLAH aç kalmıyordur çok üzülüyorum nolur yardımcı olun

Merhabalar canım hiç korkma bebek hiç aç kalmaz o senden her türlü besleniyor sen kendini düşün doktorum söyledi bunu bana doguma kadar bişey yiyemeyen midesi bulananlar cıkaranlar var

Merhabalar canım hiç korkma bebek hiç aç kalmaz o senden her türlü besleniyor sen kendini düşün doktorum söyledi bunu bana doguma kadar bişey yiyemeyen midesi bulananlar cıkaranlar var

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız siz kaç aylık hamilesiniz

Bu arada bir sorum daha olucak birde grip oldum çok öksürüyorum bebeğime zararı dokunmaz diymi

yok be nasıl aç kalacak sizin tansiyonunuz ciddi oranda düsmedikçe bebek beslenmeye devam eder merak etmeyin ben bazen aksam 5-6da uyanıyordum

Bu arada bir sorum daha olucak birde grip oldum çok öksürüyorum bebeğime zararı dokunmaz diymi
Bişey olmaz allahın izniyle ama gribi ihmal etme canım doktoruna danış onu bir dut kurusu öksürüğe iyi geliyor diyorlar dene istersen bi zararı yok bende yiyorum

yok be nasıl aç kalacak sizin tansiyonunuz ciddi oranda düsmedikçe bebek beslenmeye devam eder merak etmeyin ben bazen aksam 5-6da uyanıyordum
Benim yakınlarım da diyorki sen saatlerce uyursan yemek yemezsen bebek nasıl beslensin diyorlar benim kafam böyle karıştı sonra düşünmeye başladım endişelendim

Benim yakınlarım da diyorki sen saatlerce uyursan yemek yemezsen bebek nasıl beslensin diyorlar benim kafam böyle karıştı sonra düşünmeye başladım endişelendim
tabii ki aç kalmayın ama uyumanız da bebek için önemli. istediğiniz gibi dinlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…