Hamileyim adetimden 2gun once kan testi yaptirdim.pozitif cikti.43 kusur cikti beta hcg . Forumda baska konulara baktim degerleri 1900lerde olanlar var. Simdi ben doktora gidicem birr kac sorum var. Doktora gittigimde nasil muayene edecek? Kese gorunur mu? Gebeligin kacinci haftada oldugu adet baslangicina gore mi hesaplaniyor? eger oyleyse ben 4haftalik hamileyim gittigimde kese gorunur mu? Ve nasil muayene edilecek.
canım cok takma kafanı herkes bı garıp zaten. 4 haftalıkta alttan bakmaları lazım ama ben baktırmadım beklemen gerek. kese henuz olusmamıs olabılır cunku daha cok yenı muhtemelen gec döllenme oldu acele etme derim ben
canım cok takma kafanı herkes bı garıp zaten. 4 haftalıkta alttan bakmaları lazım ama ben baktırmadım beklemen gerek. kese henuz olusmamıs olabılır cunku daha cok yenı muhtemelen gec döllenme oldu acele etme derim ben
Tesekkur ederim.. doktora gittim gorunmedi kese.. daha sonra tekrar gidicem. Fakat bi sorum var gebeligin ilerleyen donemlerinde alttan muayene olabilir mi