- 21 Şubat 2022
- 1.776
- 2.764
Kaçıncı dakikada çıktı? Ben çift çizgi görmüyorum üzmek istemem ama sanki idrar fazla gelmiş gibi.Arkadaşlar merhaba. Ben az önce test yaptım adet günüm 4 gün gecikti ama ilk defa testte böyle çizgi görüyorum. Acaba neden böyledir yanında hafif kırmızılık var çizginin kırmızılığı mı acaba böyle bişey başına gelen oldu mu ? Eki Görüntüle 3192485
Yok sadece 2 damla fazla değildi. 2. Dakika da böyle şu an hala aynı ama dikkatli baktığında beyaz çizginin sağ tarafında var gibi çizginin kendi rengi mi bilemedim bi sormak istedimKaçıncı dakikada çıktı? Ben çift çizgi görmüyorum üzmek istemem ama sanki idrar fazla gelmiş gibi.
Mrb uzun zaman olmuş ama sorum olacaktı gecikmenin kaçıncı günü bu değer çıktıBana da neden bildirim geldi bilmiyorum:) ama ben ilk 0,286 öğrendim zamanla yükseldi
Sonucunuz ne olduYok sadece 2 damla fazla değildi. 2. Dakika da böyle şu an hala aynı ama dikkatli baktığında beyaz çizginin sağ tarafında var gibi çizginin kendi rengi mi bilemedim bi sormak istedim
Merhabalar, doktora gitmenizi öneririm.Merhabalar ben Perşembe günü kan verdim sonuç yani beta HCG kan değerim 0.200 çıktı ve hâlâ adet görmedim 58 gün oldu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Sonuç ne oldu çok merak ettim ya5 te kan verdim sonuç 40 çıktı hamilesin dedi doktor 10 gün sonra gel ultrasonda bakalım dedi
Regl gününüz ne kadar geçti bilemem ama burdaki sonuca göre evet gebesiniz. Değeriniz 5den büyük. Ancak bunu duzenli olarak 2 gunde bir takip etmelisiniz değer 2ye katlıcak şeklinde. Umarim hakkinizda hayirlisi olurHamilelik varmi sence
Allah razı olsun benim kafam baya karsti doktorlar diyor düşük yapmış ama bebek duruyor yerinde ben diyorum daha küçükRegl gününüz ne kadar geçti bilemem ama burdaki sonuca göre evet gebesiniz. Değeriniz 5den büyük. Ancak bunu duzenli olarak 2 gunde bir takip etmelisiniz değer 2ye katlıcak şeklinde. Umarim hakkinizda hayirlisi olur
Benim kanama oldu sence normali bu tes yaptım dün yine çizgi çıktıRegl gününüz ne kadar geçti bilemem ama burdaki sonuca göre evet gebesiniz. Değeriniz 5den büyük. Ancak bunu duzenli olarak 2 gunde bir takip etmelisiniz değer 2ye katlıcak şeklinde. Umarim hakkinizda hayirlisi olur
Bence yok .c.c nasıl oluyorKızlar sizce gebelik varmı adetime 12 gün var
Eki Görüntüle 3209054
Merhaba benim kanda sonucun 451 çıktı daha doktora sonucu göstermeye gidemedim. Sizce gebelik var mıDeğer 0,110 ve üzeri olsa umut var demektir 0,100 aşağı olsa gebelik yok demektedir.
Kimyasal olabilir o zaman.çunku benimde öyle olmuştu.idrarda ve kanda sonuc pozitifti ama sonra beta düşüşe geçti ve 1 hafta sonra kanamam başladı ve gebelik sonlandı. Beta değerinide takip ettim bu süreçte en son değerim 3e kadar düşmüştü. Takibi doktora danışırsan daha iyi bilgi edinebilirsin.Benim kanama oldu sence normali bu tes yaptım dün yine çizgi çıktı
Tebrik ederi değeriniz cok guzel gebesiniz. 2 sonra tekrar kan verin eger 2 katı arttış varsa hemencik doktordan randevu alınMerhaba benim kanda sonucun 451 çıktı daha doktora sonucu göstermeye gidemedim. Sizce gebelik var mı