- 15 Ocak 2018
- 6
- 2
- 34
2 hafta gibi bir süreKaç gün geçince bu değer çıktı acaba
Çok teşekkür ederim çok saolunYükselmiştir tabi cok guzel.cikmis
Yuksek değil benım ılk cocugumda ıkı gun gecmıstı 800 küsurdu herkesde deısıyor bu hcg degerlerı telaslanmayın3 gün gecikmeyle çok yüksek değil mi değer ve dongum kısa yani yumurtlamadan 14 15 gün oldu en fazla
Biraz olsun rahatladım teşekkür ederimYuksek değil benım ılk cocugumda ıkı gun gecmıstı 800 küsurdu herkesde deısıyor bu hcg degerlerı telaslanmayın
Canım böyle çıktı sonuçBenide etiketletmisin merk ettim hayirli haberlerle gel
30 dan 60 olmus yükselmiş biras dahs bekle canimCanım böyle çıktı sonuç
Az mi artmış acaba30 dan 60 olmus yükselmiş biras dahs bekle canim
bence de yok. reglime iki gün kala 2500 küsürdü benim değerimDoktorum bana betanin haftalık ile alakası olmadığını önemli olan ultrason da ne çıkacağı demişti
Hayir canim guzel artmis onemli olan 2 katina artmasi yavas yavas artacakAz mi artmış acaba
İnşallah şuanlık iyi o zaman maşallah diyelimHayir canim guzel artmis onemli olan 2 katina artmasi yavas yavas artacak
Tabi canim kendibi baskalaein betasi ile kiyaslama kafana takma herkesinki bir degil kimisi 80000 le öğrenir kimisi 7 ile onemli olan bebeklerimizin saglikli olmasiİnşallah şuanlık iyi o zaman maşallah diyelim
İnşallah ya sağlıklı sıhatli gelsin de dünyaya meleğim hayırlısı o 2 kat artması gerekiyormuş ya o yüzden merak ediyor insanTabi canim kendibi baskalaein betasi ile kiyaslama kafana takma herkesinki bir degil kimisi 80000 le öğrenir kimisi 7 ile onemli olan bebeklerimizin saglikli olmasi
33 ile ogrendim 4 gun sonra verdim 259du bidaha vermedim carsambada kontrolum var keseyi gorebilcekmiyim beta kac oldu bende mrk ediyorum ama iste sureklide kan vermeye gidemiyoruz malum.koronaİnşallah ya sağlıklı sıhatli gelsin de dünyaya meleğim hayırlısı o 2 kat artması gerekiyormuş ya o yüzden merak ediyor insan
Adetinizi kaç gün geçmişti ki öğrendiğiniz de33 ile ogrendim 4 gun sonra verdim 259du bidaha vermedim carsambada kontrolum var keseyi gorebilcekmiyim beta kac oldu bende mrk ediyorum ama iste sureklide kan vermeye gidemiyoruz malum.korona
Ben ogrendigim de adetim geçmemişti silik cizgi ile ogrendim ama test bozuk sandım yine yaptim koyuldu adetim 2 gunumu ne kan verdim 33 du 4 gun sonra 259 du doktor cok guzel dedi carsambayi bekliyorm keseyi gorebiliriz umarimAdetinizi kaç gün geçmişti ki öğrendiğiniz de
Ay inşallah tek dileğimiz o inşallah öyle olur sağlıklı olur bebişlerimizBen ogrendigim de adetim geçmemişti silik cizgi ile ogrendim ama test bozuk sandım yine yaptim koyuldu adetim 2 gunumu ne kan verdim 33 du 4 gun sonra 259 du doktor cok guzel dedi carsambayi bekliyorm keseyi gorebiliriz umarim
Kalp atisini falanda duysak bi saglicakla da kucagimiza alsakkk
Insalllaaah canimmm tek duam oAy inşallah tek dileğimiz o inşallah öyle olur sağlıklı olur bebişlerimiz
Normalll canimBi bakar mısınız 12 nisan betahcg 55 14 nisan 174 16nisan yani bugün 657 çıktı artış nasıl Mart 14 son adet tarihim sizce normal mi bu artma
Çok teşekkür ederimNormalll canim