- 27 Ocak 2016
- 215
- 327
-
- Konu Sahibi AvukatAnne
33 haftalık 1700 bir hafta geri dedi doktorKimse yazmamış ben yazayım yine
21+1 444 gr,
25+1 844 gr,
30+1 1628 gr
33 haftaliğim 1700 az baya bir hafta geri dedi doktorKilo konusuna çok takılmayın. Benim doktorum ultrasonda bakarken hiç kilodan bahsetmez. Çünkü önemli olan bebeğin boyutları. Kilonun bizim için önemli olduğu tek durum doğum esnasında bizi riske atıp atmayacağı der.
Benim bebeğim de bugün 2050 gr olmuş 34+6 haftalık. Doktorum çok zayıf kalmış hiç yemiyor musun dedi biraz canımız sıkıldı açıkçasıKilo konusuna çok takılmayın. Benim doktorum ultrasonda bakarken hiç kilodan bahsetmez. Çünkü önemli olan bebeğin boyutları. Kilonun bizim için önemli olduğu tek durum doğum esnasında bizi riske atıp atmayacağı der.
33 haftaliğim 1700 az baya bir hafta geri dedi doktor
Benim bebeğim de bugün 2050 gr olmuş 34+6 haftalık. Doktorum çok zayıf kalmış hiç yemiyor musun dedi biraz canımız sıkıldı açıkçası
Çok dikkat ediyorum inanın, her gün yumurta süt peynir yiyorum kahvaltıda mesela. Ben de 9 kg aldım çok almadım, şekeri çok sınırlı tüketiyorum vs. Ama bebek almamış demekki anlayamadımBence annenin çok yemesinden ziyade neler yediği daha önemli. Ben 31+4'de toplamda 4.5 kilo aldım. Bebek 1800 Gr. Üstelik 3 haftadır gebelik şekerinden dolayı diyet yapıyorum. Her şeyi yiyemiyorum. Yaptığım diyet normal bir insanın zayıflamak için yaptığı diyetle aynı. Bu 3 hafta boyunca kendim hiç kilo almamışim. hep bebek almış. Bol bol süt, peynir, yoğurt, ayran, et, balık, yeşillik, badem, ceviz, fındık yemeye calisin
Çok dikkat ediyorum inanın, her gün yumurta süt peynir yiyorum kahvaltıda mesela. Ben de 9 kg aldım çok almadım, şekeri çok sınırlı tüketiyorum vs. Ama bebek almamış demekki anlayamadımsağlıklı olsun da inşallah tek temennim o. Kilo sağlık demek değil sonuçta