Gebelik haftası

Sahra Sahra

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2024
163
42
27
Merhaba bayanlar. Sat göre bugün 8+1 hamileyim. Ama her muayene için gittiğimde doktor ultrason ile bakıp farklı bir hafta söylüyor. Neden acaba ? Bilgisi olan var mı. Hangisini dikkate alcm

Merhaba bayanlar. Sat göre bugün 8+1 hamileyim. Ama her muayene için gittiğimde doktor ultrason ile bakıp farklı bir hafta söylüyor. Neden acaba ? Bilgisi olan var mı. Hangisini dikkate alcm
geç döllenme ise yumurta küçük olabilir. Sat tarihini o da soruyor zaten biliyordur.
Demek ki uyumlu olduğu hafta farklı

geç döllenme ise yumurta küçük olabilir. Sat tarihini o da soruyor zaten biliyordur.
Demek ki uyumlu olduğu hafta farklı
Şöyle ki ben keseyi de hatta bebeği de gördüm gösterdi çünkü. Kalp atışını da duydum. Ama her gitmem de daha farklı haftalar söylüyor. Pazartesi gittiğimde 7+1 dedi bugun gittim 6+5 gibi bse söyledi kafam çok karıştı. Sat göre 8+1 bugün

Daha çok minnak, doktorun eli mm kaysa 3 gün 5 gün fark ediyor zaten. Zamanla oturur, geç döllenme vs ise doktor son adet tarihinizi değiştirir

Sor gittiğinde. Haftalar değişiyor diye. Ben özele gittiğim için sistemde kayıtlı değişiklik olmadı hiç.
Farklı doktorlara mı gidiyorsun? Genelde sat soruyorlar devlet bile olsa diye biliyorum bir kaç kez devlete de gittim öyle anımsıyorum

Evet soruyorlar zaten. Bugün sordum neden değişiklik gösterdi diye adet olduğun gün hamile kalmıyorsun gibi bir cümle kurdu

Evet soruyorlar zaten. Bugün sordum neden değişiklik gösterdi diye adet olduğun gün hamile kalmıyorsun gibi bir cümle kurdu
Dur bakalım düzene girer o merak etme bebiş iyi olsun da haftasına takılma

13. Haftaya kadar günleri hep 1 gün önde 2 gün geride çıkıyodu geç döllenme ise büyüyene kadar değişir günleri bi de çok küçük şu an net ölçüm çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…