Gebelik haftası

ayaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
1.435
468
26
Arkadaşlar ultrasona gittiğim zaman 30 haftalıktım ama ultrason da 32 çıktım şimdi ben hangi haftayı sayacağım kafam karıştı

Arkadaşlar ultrasona gittiğim zaman 30 haftalıktım ama ultrason da 32 çıktım şimdi ben hangi haftayı sayacağım kafam karıştı
Son adet tarihinize göre sayacaksınız. Bebeğin gelişimine göre 30 hafta ama 32 haftalık kadar gelişmiş kimi doktor buna göre bazı şeyleri yedirmiyor yani mesela gebelik şekeri yüzüne mi büyüyor ya da başka şeyden mi bakarlar

30'u sayacaksınız. Sizin kilonuz vs arttığında nasıl yaşınız artmıyorsa bebeğin gelişimine göre önde ya da geride olması da haftasını değiştirmiyor genel olarak

Birşey dicem bna da ekimin 1 i son adet tarihim ama benim yumurtalıklarım geç çatlamış şuan bn 8 haftaya yeni giriyorum aslında dokuza girmem lazım neden acaba

Birşey dicem bna da ekimin 1 i son adet tarihim ama benim yumurtalıklarım geç çatlamış şuan bn 8 haftaya yeni giriyorum aslında dokuza girmem lazım neden acaba
Geç döllenme olmuştur, eğer hep 1 hafta geriden geliyorsa doktor son adet tarihinizi değiştiriyor genelde

8 temmuz'da doğurmam lazımken 12 temmuz'da duracağım

X