Son adet tarihinden itibaren hafta sayıyorsun canim. Son adet tarihin 10 ekimse sen suan 6 hafta 1 günlük gebesinMrb arkadaşlar 1 hafta önce ultrasondan bakıldı 4 buçuk haftalık hamilesin dedi doktor.. peki şuan kaç haftalık oldum bilgisi olan var mı ?
Son adet olduğum tarih 17 ekim adetin 1. Gününden mi hesaplayacagimSon adet tarihinden itibaren hafta sayıyorsun canim. Son adet tarihin 10 ekimse sen suan 6 hafta 1 günlük gebesin
Adetimin 1. Günü 17 ekim di yani kaç haftalık hamile oluyorum şuanSon adet olduğum tarih 17 ekim adetin 1. Gününden mi hesaplayacagim
Evet canim 5 hafta 1 günlüksun suanSon adet olduğum tarih 17 ekim adetin 1. Gününden mi hesaplayacagim
Bir sürü uygulama var birisini indir orada sana soracak son adet tarihi diye 17 Ekim yaz her hafta takip et hayırlı olsun canım tebrik ediyorum.Son adet olduğum tarih 17 ekim adetin 1. Gününden mi hesaplayacagim
Çok tesekkür ederim.. bugün gittim kese vardı ama bebek yoktu içinde bu normal mi? bebek kesenin içinde kaçıncı haftada görülürEvet canim 5 hafta 1 günlüksun suan
5+1 desin. bebek için daha erken gorunmemesı normal. 7. haftada gorunur bebek ve kalp atısı :)Mrb arkadaşlar 1 hafta önce ultrasondan bakıldı 4 buçuk haftalık hamilesin dedi doktor.. peki şuan kaç haftalık oldum bilgisi olan var mı ?
Benim 7.hagftada kalp atışı duyuldu canim bilmiyorum doktor ne dedi san aÇok tesekkür ederim.. bugün gittim kese vardı ama bebek yoktu içinde bu normal mi? bebek kesenin içinde kaçıncı haftada görülür
Allah razı olsunBir sürü uygulama var birisini indir orada sana soracak son adet tarihi diye 17 Ekim yaz her hafta takip et hayırlı olsun canım tebrik ediyorum.
Ben iki gündür lekelenme yaşıyorum ilk önce kahve rengiydi ardından açık kırmızı pembemsi bi renge döndü hafif kasık ağrımda vardı lekeleri peçeteyle sildikçe görüyorum5+1 desin. bebek için daha erken gorunmemesı normal. 7. haftada gorunur bebek ve kalp atısı :)
Lekeleme hakkında bir fikrim yok sana yanlış bir bilgi vermek istememAllah razı olsun
Ben iki gündür lekelenme yaşıyorum ilk önce kahve rengiydi ardından açık kırmızı pembemsi bi renge döndü hafif kasık ağrımda vardı lekeleri peçeteyle sildikçe görüyorum
İki gündür hafif kasık ağrısıyla beraber lekelenme yaşıyorum peçeteyle sildikçe görüyorum ilk önce kahve rengiydi ardından açık kırmızı pembemsi renge döndü doktora sordum boş gebelik olabilir yerleşme kanamasida olabilir dedi 10 gün sonra gel kalp atışı icin bakalim dedi.. boş gebelikten korkuyorumBenim 7.hagftada kalp atışı duyuldu canim bilmiyorum doktor ne dedi san a
Kesesin içi boş olması normal mi 5 haftalık gebelikte doktorum lekelendiğimi duyunca boş gebelikte olabilir dedi5+1 desin. bebek için daha erken gorunmemesı normal. 7. haftada gorunur bebek ve kalp atısı :)
5 haftalık gebelikte kesede bebek olmaması normal bi durum mudur ?5+1 desin. bebek için daha erken gorunmemesı normal. 7. haftada gorunur bebek ve kalp atısı :)
lekelenme kanama dr un karar verir. insallah kotu bısey yoktur. hıc kan tahlılı vermedin mi?Allah razı olsun
Ben iki gündür lekelenme yaşıyorum ilk önce kahve rengiydi ardından açık kırmızı pembemsi bi renge döndü hafif kasık ağrımda vardı lekeleri peçeteyle sildikçe görüyorum
görünmez olsa da :) 4.5 haftada kucuk bi kese gormussundur zaten olsa olsa . :)5 haftalık gebelikte kesede bebek olmaması normal bi durum mudur ?
Haklısınız 4 bucuk hafta gebelikte küçük kese vardı sadece ama 1 hafta sonra tekrar gittim kese büyümüştü ama içi boş bebek yoktu bende kesenin içi boş oldgu icin endise ettm doktor 10 gün sonra gel ddigörünmez olsa da :) 4.5 haftada kucuk bi kese gormussundur zaten olsa olsa . :)
Verdimde normal hersey ddeilekelenme kanama dr un karar verir. insallah kotu bısey yoktur. hıc kan tahlılı vermedin mi?