Gebelik haftasi

nur4567

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
36
0
28
Mrb arkadaşlar 1 hafta önce ultrasondan bakıldı 4 buçuk haftalık hamilesin dedi doktor.. peki şuan kaç haftalık oldum bilgisi olan var mı ?

Femometer uygulamasında son adet tarihinizi giriyorsunuz, size hangi gün kaç günlük hamile olduğunuzu gösteriyor. Öyle takip edebilirsiniz

Mrb arkadaşlar 1 hafta önce ultrasondan bakıldı 4 buçuk haftalık hamilesin dedi doktor.. peki şuan kaç haftalık oldum bilgisi olan var mı ?
Son adet tarihinden itibaren hafta sayıyorsun canim. Son adet tarihin 10 ekimse sen suan 6 hafta 1 günlük gebesin

Bir sürü uygulama var birisini indir orada sana soracak son adet tarihi diye 17 Ekim yaz her hafta takip et hayırlı olsun canım tebrik ediyorum.
Allah razı olsun🌸
5+1 desin. bebek için daha erken gorunmemesı normal. 7. haftada gorunur bebek ve kalp atısı :)
Ben iki gündür lekelenme yaşıyorum ilk önce kahve rengiydi ardından açık kırmızı pembemsi bi renge döndü hafif kasık ağrımda vardı lekeleri peçeteyle sildikçe görüyorum

Allah razı olsun🌸
Ben iki gündür lekelenme yaşıyorum ilk önce kahve rengiydi ardından açık kırmızı pembemsi bi renge döndü hafif kasık ağrımda vardı lekeleri peçeteyle sildikçe görüyorum
Lekeleme hakkında bir fikrim yok sana yanlış bir bilgi vermek istemem

Benim 7.hagftada kalp atışı duyuldu canim bilmiyorum doktor ne dedi san a
İki gündür hafif kasık ağrısıyla beraber lekelenme yaşıyorum peçeteyle sildikçe görüyorum ilk önce kahve rengiydi ardından açık kırmızı pembemsi renge döndü doktora sordum boş gebelik olabilir yerleşme kanamasida olabilir dedi 10 gün sonra gel kalp atışı icin bakalim dedi.. boş gebelikten korkuyorum 🥺

Allah razı olsun🌸
lekelenme kanama dr un karar verir. insallah kotu bısey yoktur. hıc kan tahlılı vermedin mi?

görünmez olsa da :) 4.5 haftada kucuk bi kese gormussundur zaten olsa olsa . :)
Haklısınız 4 bucuk hafta gebelikte küçük kese vardı sadece ama 1 hafta sonra tekrar gittim kese büyümüştü ama içi boş bebek yoktu bende kesenin içi boş oldgu icin endise ettm doktor 10 gün sonra gel ddi

X