Gebeliğe Hazırlık Gebelik haftası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aysebycn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
36
2
36
27
Kızlar merhaba ben bundan iki hafta once hastaneye gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu söyledi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi şimdi iki hafta sonra 7 haftalık olmuyor ama bugun gittiğimde 6 haftalık dedi bana acaba ultrason gebelik haftasini yanlış gösterir mi

Canım mesela bu hafta 5+4 gunluktur o zaman 6 hafta diyorlar

Evet canım 7 haftanın içindesin şuanda 2 gun sonra 8. Haftaya dönüyorsun 7 bitmiş oluyor

Evet canım 7 haftanın içindesin şuanda 2 gun sonra 8. Haftaya dönüyorsun 7 bitmiş oluyor
Hımm anladım ilk olunca demekki böyle oluyor bir de şey ya ben kalp atışları için gittim bana kalp atışlarını dinlettirmedi bebeğe zararlı bir enerji gönderdiğini düşünüyorum dedi sadece ultrasonda gösterdi kalp atışını var mı böyle bir şey peki

Bazı doktorlar radyasyon yaydığı için bebeğe zararlı olduğunu düşünüyor ve açmıyor 12ci haftaya kadar ama ben tup bebekle hamile kaldım ve 6ci haftadan itibaren her gidisimde dinliyordum söylüyorum 2 snye de olsa dinletiyor çok korkuyordum çünkü doktor aciyordu

Hımm anladım canım bende bekleyeyim o zaman bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…