Gebelik haftası tutarsızlığı

kafkasyaninozkizi

Aybalam.. 🎑
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
878
1.773
Merhabalar kızlar. İlk gebeliğim ve doğal yollarla hamile kaldım. Son adet tarihim 3 Ekim, 1 kasımda beta 400, 3 kasımda 1100 çıktı. Her şey gayet güzel dedi doktor. Ama 1kasımda 5 buçuk cm olan kistim bu gün 6.3 cm olmuş. Doktor kistin takibini yapacağız dedi, gebelik kesemi de bu gördük 7.8 mm tabi henüz bebeği göremedik. Bir hafta sonra tekrar kontrol var ama benim kafama esas takılan şey şu,
Doktor bana 4 hafta 3 günlük dedi ama benim Son adet tarihime (sat) göre 5 hafta 1 günlük olmam lazım. Aklıma takıldı sizde durum nedir?

canım hiç öenmli değil benim bebeğimde 12 haftaya kadar 1 hafta gerideydi şimdi haftasını yakaladı. doktor önemli olmadığını söyledi 1 haftalık geriliklerin. merak etme.

Hayirli olsun gec yumurtlamış olabilirsiniz bende son adete gore su an 39. Haftadayim ama 1 hafta gec yumurtladigim icin 1 hafta geriden sayiyorum

ultrason cihazındanda farkediyor.. birde ilk zamanlarda oluyor böyle 1 hafta ileri geri dengesizlikler sonradan ara kapanıyor..

Kızlar 2 dr a gittik ilk dr 582 bhcg ile rahim arkasında sivi birikimi var diş gebelik dedi 582 ilk ögrendigin gün gebeliği 2 gün sonra 976 bhcg diğer dr şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi kese gözükmez diye korkuyorum sağ kasigimda batmalar Ve yanıyor sol tarafında 4.1cm lik kistim var ve meme uçlarındaki koyuluk kayboldu gebelik belirtilerimi hissetmiyorum artik ve gerçekten sağ tarafım şiddetli yanmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…