- 3 Mayıs 2024
- 70
- 9
- 1
- 28
- Konu Sahibi lokumnazli
-
Ama benim yumurtlamam 6 Ocak'ta oldu üzerinden daha 3 gün gecikti nasıl 3. Hafta oluyor yani test yapsam çıkacak mı22 aralıktan bugüne 18 gun eder 3, haftadasınız … son adetin ilk günü baz alınır
Cıkmıcak ….Ama benim yumurtlamam 6 Ocak'ta oldu üzerinden daha 3 gün gecikti nasıl 3. Hafta oluyor yani test yapsam çıkacak mı
Yok kafam algılamıyor cidden anlamıyorumCıkmıcak ….
Aralık 2 de transfer oldum hadi diyelim aralık 10 da tuttu ama aralık 30 da kese ıcın gittiğimde 6 haftalıksın dedi doktorum son adet tarihim olan 14 Kasım baz alındı .. yani o açıdan bakacak olursanız benım o arada hamıle kalma olasılığım bile yoktuson adet tarihini baz alacaksınız ve adet gününüz gectıkten 6-7gün sonra test yapacaksınız
Ama şöyle yumurtlama gününden önceki günlerde eşim içime boşalmadı ki nasıl olacak yani yumurtlama zamanlarını değerlendirdik sadece. Yani yumurtlama öncesi döllenme olması imkansız diyorumSon adet tarihinden hesaplanır, 22 Aralık tarihini baz alacaksınız yani. Yumurtalar o zaman üretildiği için ve döllenmenin ne zaman olacağı yumurtlama tarihinizi bilseniz bile kesin olmadığı için son adet tarihinden hesaplanır. Ama 7 ocakta çatlama olduysa en az 10-12 gün geçmesi lazım testlerde görebilmek için
Yani yumırtanın oluştuğu gün mü sayılıyor ama döllenme olduysa daha yeni oldu çok saçma değil mi ya ben mi saçma buluyorum sadeceSon regli tarihininizin ilk günü gebeliğin 1. Günüdür. Çünkü yumurta oluşmaya başlar vücut kendini hamileliğe hazırlar olası bir döllenme olursada hamilelik başlangıcı olarak sonra reglini 1. Günü sayılır tabi döllenme o gün olmaz yumurta çatlayınca olur
Tıp böyle diyorYok kafam algılamıyor cidden anlamıyorumneden yumurtlama gününü baz almıyorlar yumurtlama öncesindeki günlerde döllenme mi olmuş oluyor da imkansız yani ki zaten yumurtlama öncesinde değerlendirmedim yumurtlama zamanlarını değerlendirdim
Yumurtlama öncesi döllenme oldu demek değil bu zaten, yumurtaların üretildiği tarih baz alınıyor gebelik haftası hesaplanırken. Yumurtlama tarihini bilmeyen kadınlar var, bilseler bile yumurtanın ve spermin canlı kaldığı süreler var vs döllenmenin tarihini net olarak kimse bilemeyeceği için tıbben böyle hesaplanıyorAma şöyle yumurtlama gününden önceki günlerde eşim içime boşalmadı ki nasıl olacak yani yumurtlama zamanlarını değerlendirdik sadece. Yani yumurtlama öncesi döllenme olması imkansız diyorum
Alllah allah yumurtam daha yeni döllencek ama ben 3 haftalık hamileyimTıp böyle diyorultrason da onaylıyor bebegın haftasını .
Yani internette okumusumtum 6. Haftadan sonra kalp sesi duyulur die
transferın 28. Günü kalp dinletti bize ultrasonda ki görüntü 6 +2 dedi yani 6 hafta 2 gun dedi … ınternetteki bilgide tıp dilini onaylıyorbana göre 4. Haftaydı mesela o açıdan bakarsak
Yo mantıklı. Hamile kalabilmek için yumurtanın oluşması vücudun hamileliğe hazırlanması lazım. Döllenmenin hangi gün olduğunu bilemeniz ise imkansız. Tıbben kabul edilen hamilelk başlangıcı bu şekilde oluyorYani yumırtanın oluştuğu gün mü sayılıyor ama döllenme olduysa daha yeni oldu çok saçma değil mi ya ben mi saçma buluyorum sadece
Evet ev doğumunuzda hesaplanan tarih oluyor yada 3-5 gun farklaAlllah allah yumurtam daha yeni döllencek ama ben 3 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?