• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik en erken kaç günde belli olur?

meltemtnc

3 miyav,2 havhav anası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
1.969
16
108
Muğla
merhaba,
salı günü gebelik öncesi genel bir kontrol için ve bilgi almak için jinekoloğa gittim. Yumurtama baktı ve perşembe günü çatlama olasılığının yüksek olduğunu söyledi. bu nedenle perşembe günü ilişkiye girmemizi önerdi. Cumartesi de görüşme istedi ve kontrol edicez dedi. Anlayamadığım şey gebelik 2 günde belli olur mu? Daha fazla beklemek gerekmiyor mu bunun için? Acaba başka endişeleri mi var?

merhaba,
salı günü gebelik öncesi genel bir kontrol için ve bilgi almak için jinekoloğa gittim. Yumurtama baktı ve perşembe günü çatlama olasılığının yüksek olduğunu söyledi. bu nedenle perşembe günü ilişkiye girmemizi önerdi. Cumartesi de görüşme istedi ve kontrol edicez dedi. Anlayamadığım şey gebelik 2 günde belli olur mu? Daha fazla beklemek gerekmiyor mu bunun için? Acaba başka endişeleri mi var?
Yumurtan catlamismi diye bakacaktir sana tavsiyem alttan kontrl ettirme dusuge sebep olabiliyor

hmm...yani gebelik varsa bile bilinmez. alttan kontrol etmemesi gerektiğini biliyordur herhalde kendisi.

hmm...yani gebelik varsa bile bilinmez. alttan kontrol etmemesi gerektiğini biliyordur herhalde kendisi.

Yok canim jhic duymadim bu kadar erken anlasilan
Dr lar herbildigi dogruyu uygulasa keske
Benim arkafasim yumurta takibi yaptirip iliskiye giriyor ama birdaha gitmiyor adetini bekliyo

Yumurtan catlamismi diye bakacaktir sana tavsiyem alttan kontrl ettirme dusuge sebep olabiliyor

vajinal muayene asla düşüğe sebep olmaz arada serviks denen de bir şey var yanlış yönlendirmeyin insanları ki servikse kadar bile girmiyor ultrason cihazı sadece giriş kısmında tutuyor.

Back