Gebeliğe Hazırlık Gebelik en en erken zaman tespit edilir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Derinvebebekleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
1.459
1.025
83
32
Adetime 1 hafta kaldı sizce kanda gebelik testi icin erken mi diger konularımı bilen bilir bu ay 3 kez farkli günlerde yumurtladim.

Ara ara kasik agrisi yasiyorum.

1 inde ise 14 gun geçmiş oluyor.

4 sinde ise 11 gun
7 veya 13 icinde sure 7 gune felan düşüyor tabi.

Adeti geçmesini beklemek en dogrusumu? 1 hafta önmli bir süremi?

of 3 mu :)) darısı basıma .:) testle mı takıp etmıstın ? bence ortala ve 4 undekı yumurtlamaya gore bak. eger ılk ıkısınden bırınde tuttuysa ıdrada da cıkar yarın yuksek ıtımal kanda varsa haylı haylı cıkar .. sondakınde tutup tutmama olasılıgını da ayrıca test edersın :)) 1 hafta onemlı sure cunku ılk 2 de tutmadıysa sonuncu daha yenı yerlesıyo 8 9 gun olmadan kanda da negatıf alınabılıyo malum 5 ın altı negatıf.

Genellikle yumurtlamadan 12 gün sonra kanda çıkar ama sen 3 kere yumurtladım diyorsun. Bence adetine kadar bekle hem yoksa da boşuna kollarını deldirip hastanelere gitme. Adet günü eğer hala gelen giden yoksa bi erken gebelik testiyle sonucuna bakabilirsin.

Adetin gecmesini bekleyim diyorum ya

Aynen ya doğru diyorsun en iyisi adeti bekleyim ben

Ayda iki kez yumurtlamaya bile doktorların çoğu imkansız diyor üç bence hiç olmaz pko durumu yada arada olmuş olan bir lh dalgalanması olabilir üçüncü pikiniz..

Ayda iki kez yumurtlamaya bile doktorların çoğu imkansız diyor üç bence hiç olmaz pko durumu yada arada olmuş olan bir lh dalgalanması olabilir üçüncü pikiniz..
Daha once cok kontole gittim farkli sebeplerle 2 yumurtam olduginu soyledi cok kez karsilastim yani burda da cogu insanlarda hap kullanmaya bagli cogul yumurta olusabiliyor

Daha once cok kontole gittim farkli sebeplerle 2 yumurtam olduginu soyledi cok kez karsilastim yani burda da cogu insanlarda hap kullanmaya bagli cogul yumurta olusabiliyor
Tabi klomen femara gibi ilaç kullandıysanız mutlaka olur birden çok yumurta ama iğne vurulduğu zaman hepsi birden çatlıyor çatlamayan kist oluyor iki yumurtlama görmeniz doğal hadi de üçüncü normal gelmedi üç gün arka arkaya pik gördüyseniz o tamam ama ayrı zamanlar için pek olası değil

Bilemiyorum tabi suan bende adrt gecsin diye bekliyorum ruyamda gördüm tek bebek ama bakalim etkilendim heralde allah hepimize nasip etsin.

Bilemiyorum tabi suan bende adrt gecsin diye bekliyorum ruyamda gördüm tek bebek ama bakalim etkilendim heralde allah hepimize nasip etsin.
Bence üçüncü pik dediğin gebelik olabilir hamilelik olunca ovülasyon testleri koyu olmaya başlıyor hadi inşallah güzel haberlerini alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…