- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
-
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
Çok teşekkürler . Hayır çok istiyorum ama hiç beklemiyordum . Olmaz diyordum .hayirli olsun istemiyormuydunuz ki
Hayırlı olsun :)Adetime 4 gün var . Ben şok !
Teşekkürler . Sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inş ...Hayırlı olsun :)
Bende varmiki emin değilim çok silik.çizgi var bende sizce :) canım kan baktirdin mi sen inşallah yaaTeşekkürler . Sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inş ...
Ben gördüm silik çizgiyi . Bence kesin var sizde . Ben bugün baktırdım bata 4 gün var 52,73 çıktı. Senin bata kaç gün var ?Bende varmiki emin değilim çok silik.çizgi var bende sizce :) canım kan baktirdin mi sen inşallah yaa
Aaa ne güzel canım hayırlı olsun inşallah yaa valla geçen ay bugün adet olmuştum ama iki aydır düzensiz adetlerim yani geçti sanırım bilmiyorum tam olarak :/bende kan vericem inşallah güzel haberler alirimBen gördüm silik çizgiyi . Bence kesin var sizde . Ben bugün baktırdım bata 4 gün var 52,73 çıktı. Senin bata kaç gün var ?
Bu arada doktor ne dedi kaç günlük hamilesin :)Ben gördüm silik çizgiyi . Bence kesin var sizde . Ben bugün baktırdım bata 4 gün var 52,73 çıktı. Senin bata kaç gün var ?
İnşallah hamilesindir canım güzel haberlerini verirsin . Benim 3 haftalık tamBu arada doktor ne dedi kaç günlük hamilesin :)
İnşallah canım yaaaa inşallahİnşallah hamilesindir canım güzel haberlerini verirsin . Benim 3 haftalık tam
Ohh maaşallah canım sağlıklı bir gebelik geçirirsin insallahİnşallah hamilesindir canım güzel haberlerini verirsin . Benim 3 haftalık tam
Amin canım inşallah sende . Seninde pozitif bak görOhh maaşallah canım sağlıklı bir gebelik geçirirsin insallah
İnşallah canım yaaa inşallahAmin canım inşallah sende . Seninde pozitif bak gör
Bence gebelik var ya benim daha sılikti ama kan negatife öyle olabilirKızlar merhaba döngüm değişiyor bazen 35 bazen 32 43 38
Bugün 39. Gün regl olmadım . Cumartesi Kan tahlili negatifti . . Doktora gittim bu sabah normal dedi adet düzenleyici verebilirim ama çocuk düşündüğünüz için gerek yok dedi. Sabah doktora gitmeden test yapmıştım geç kalacam diye bakmayı unuttum eve gelince gördüm bi silik çizgi . Sonra 3 farklı marka testle yeniden yaptım İlk 5 dkda yine silik çıktı 3 testte de . Fotoğraf böyle . Ne diyorsunuz ?
Bence gebelik var ya benim daha sılikti ama kan negatife öyle olabiliridrarda adet dönemi yalancı çizgi olabiliyormuş
cizgi gayet belirgin ama ilk 15 dk dan sora olusan cizgiler dogru deil deniyor.Bilemedim yarın bi daha idrar testi yapıp sonuca göre tekrar gitsem mi kan tahlili için.
Adet olmuyorsan umut vardır bence biraz bekle cnmcizgi gayet belirgin ama ilk 15 dk dan sora olusan cizgiler dogru deil deniyor.
Öyle yapalım bakalım teşekkürlerAdet olmuyorsan umut vardır bence biraz bekle cnm