- 21 Ocak 2016
- 134
- 171
- 23
- 45
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
-
insallah canım cok guzel olur her sey senin icin dua edicem senin icin sende benim icin et olur mu kulun kula duası kabul olurmus. Bebisimi sag saglim kucagıma alayımGerçekten cok heyecan verici yaaa. Arkadaşlar dun bnim tup bebek transferim oldu. Inşallah sonuc pozitif cikar. Cok merak ediyorum. Gecmez gibi bu 12 gun
Inşallah cnminsallah canım cok guzel olur her sey senin icin dua edicem senin icin sende benim icin et olur mu kulun kula duası kabul olurmus. Bebisimi sag saglim kucagıma alayım
Gerçekten cok heyecan verici yaaa. Arkadaşlar dun bnim tup bebek transferim oldu. Inşallah sonuc pozitif cikar. Cok merak ediyorum. Gecmez gibi bu 12 gun
Malesef olmadi. Sonuc negatifSelam Deyaa!
Umarız dileklerin kabul olur ve minik yavrunu kucağına alabilirsin!
Sevgiler :)
Rabbim önünü apaçık etsin İnşAllah canım... Bütün aşamaları hayırlısı ile atlatıp o güzel haberi tez zamanda alırsın İnşALLAH.....Amiiiiiinnnnn...Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Allahımm razı olsunn aminnn teşekkür ederimmmRabbim önünü apaçık etsin İnşAllah canım... Bütün aşamaları hayırlısı ile atlatıp o güzel haberi tez zamanda alırsın İnşALLAH.....Amiiiiiinnnnn...
Muhteşem ❣Gebelik duyurusunu bile kazara yapan şu annenin hikayesini okuyun… Ardından gelen sürpriz de çok heyecanlı.
“Hamileliğin ilk belirtilerini fark ediyordum. Ama teknik olarak gebelik testi yaptırmaya hazır değildim o gün. O yüzden kendim bir test alıp, uyguladım. Testin üzerinde geciken periyoddan bir hafta önce gebe olup olmadığınızı tespit edebileceği yazıyordu.
2 Mayıs 2012 sabahı kalktım, bir test alıp uyguladım ve beş dakika beklemesi için banyoya bıraktım.
Ben beklerken eşim de duş alıyor ve işe gitmeye hazırlanıyordu.Yatağa dönüp eşimin işini bitirmesini beklemeye başladım. Bir yandan da gebe olduğumu ümit ediyordum.
Banyonun kapısını açıp bana bakan eşimin yüzündeki ifadeyi gördüğüm o anı hiç unutmayacağım. Gözlerinde kocaman heyecan ışıltılarıyla bana sordu: Bu test senin gebe olup olmadığını mı tespit ediyor? Evet dedim, onu ölçüyor.
Yataktan fırladım ve banyoya koştum.
Devamını okumak için tıklayın
Okudum Can'ım Rabbim gönlüne göre versin inşallahSevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
İkinci çizgi görünüyor canım tebrik ederim kan tahlili yaptır hemen sanırım çok Yen'i Benimde böyleydiBayanlar bi bakabilir misiniz? Yükledigim fotoya dogru mu goruyorum diger forumda da paylastim sizlerde biseyler soyleyebilir misiniz ? Cok merak ediyorum
İnsallah hamileyimdir adet gunum gecsin kan testi yaptiracamİkinci çizgi görünüyor canım tebrik ederim kan tahlili yaptır hemen sanırım çok Yen'i Benimde böyleydi
Eki Görüntüle 1937494 arkadaşlar bi bakarmsn ben anlamadm yeni kurtaj oldum ve adetim geçti ve çok istiyorum ama emn dglm sprel taklidi kürtajdan snra yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?