gebelık dusunuyorum fakat sormak ıstedıklerım var

osenay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
120
1
arkadaslar gebelık dusunuyorum fakat hıc doktora gıtmedım henuz gıdecegım doktor ve hastane ıle sonuna kadar ılerlemek ıstıyorum ınternetten arastıryorum hastanelerı umranıye serıfaıde oturuyorum hısar hastanesı cok guzel cok konforlu hıc bı hastanede gormedıgım kadar temız cıhazları son teknolojı fakattt doktorları hakkında fıkrım yok bır de 9 10 mılyar gıbı bır ucret cıkarıyorlamıs kı bu benım ıcın fazla oyuzden oradan vazgectım medıcana var doktorları ve fıyatları hakkında bır fıkrım yok erdem cok vasat bır yere benzıyor devlet hastanesı gıbı kalabalık pıs kuyruk bı suru begenmedım bıldıgınız guzel temız hıjenık bır hastane var mı ve tavsıye edecegınız doktor bahar esen'İ cok ovuyorlar ozel muayenehanesıde varmıs acaba kontrole muayenehanesıne mı gıtsem cunlu calıstıgı hastaneyı gordum vasat bı yere benzıyor bana bıraz yardımcı olur musunuz ? dr da onemlı tabı cunku belkı gebe kalmayı onleyen rahasızlıklarım da olabılır dr a hıc gıtmedım

bekar mısın ? bekar yazıyor nikinde eğer öyleyse bence hamile kalma.

uyelıgı eskıden almıstım bekarken kısısel bılgıler nerden duzenlenıyor goremedm cok da muhım degıl acıkcası ıstanbuldayım hısara gıtmek ıstıyorum ama gıden kımse yok sanırım fıyatından dolayı

X