Gebeliğe Hazırlık gebelik düşüncem var 😇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yaren060716

ısparta❤
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
364
149
103
gebelik düsünüyorum kızlar vajinismusu daha yeni yendim ama tavsiyeleriniz nelerdir lutfen beraber paylasabilir miyiz neleri sık yapmam nelerden kaçınmam gerékli sizce

hayır vajinismusu yeni yenen biri olarak sizce bi kac ay beklemeli miyim lutfen sorulari yanls anlamayin tecrubeli varsa yazsin

hayır vajinismusu yeni yenen biri olarak sizce bi kac ay beklemeli miyim lutfen sorulari yanls anlamayin tecrubeli varsa yazsin
Bence beklemelısın gebelikle zaten esinle olan ılıskı sıklıgı azalıcak,, vajınusmusu yeni yendıgını soyluyosun buyuzden biraz ertelemek gerektiğini dusunuyorum. Tabıkı evlilik yılı yas vs. Bunlarda onemlı yasin buyukse bırsey dıyemeyecegım

Yasiniz ve esinizin yasi sorun degilse akisina birakin dislerinize baktirin saglikli beslenin fazla kilodan kurtulun folik asit alin hic dusunmeyin

Yasiniz ve esinizin yasi sorun degilse akisina birakin dislerinize baktirin saglikli beslenin fazla kilodan kurtulun folik asit alin hic dusunmeyin
Canim ya dislerinize baktirin diyorsunda ne gibi Bende dis gicirtdatma problemi var bu engelmi gebelige curuk carik yok ama gicirdattigim icin bazen sizliyor soguk ve sekerli yiyince ozellikle

Canim ya dislerinize baktirin diyorsunda ne gibi Bende dis gicirtdatma problemi var bu engelmi gebelige curuk carik yok ama gicirdattigim icin bazen sizliyor soguk ve sekerli yiyince ozellikle
Dis etleri cekiliyormus gebelikte hali hazirdaboyle bi sorununz varsa gebelikte daha fazla eriyebiliyormus

Dis eti problemim yok gicirdatma icinde magnezyum kullniyorum. Hamilelikte dislerin sarardigini biliyorum hatta sahit olmustum birinde resmen turuncuydu

gebelik düsünüyorum kızlar vajinismusu daha yeni yendim ama tavsiyeleriniz nelerdir lutfen beraber paylasabilir miyiz neleri sık yapmam nelerden kaçınmam gerékli sizce
Bende ilk dusundugum zamanlar pepapp diye bir uygulama var play storeden indir ve uygula o adet tarihine gore hangi dönemler sık sık ilişkiye girmen gerektiğini bildirim olarak gönderiyor bende ise yaradı yada tesadüf mü bilemicem

evet yeni yendim iliski tam oturmadikca daha yeni cunku tavsiye etmediler gebelik

Vajinusmusu ne kadardır yendin canım, bende vajinusmusluydum. İlişkinde şuan rahat mısın, kendini kasmaların falan tamamen bittiyse bence çalışmalara başlayabilirsin. Bana göre vajinusmusu yenen biri 1-2 ay içinde sık sık deneme yaparak bu hastalığı tamamen yener. 1-2 aya tamamen alışırsın. Kullandığın jel falan varsa ilişkiye tamamen alıştıktan sonra bırak canım. Onlarda gebeliği önlüyor. Ama öyle 6 ay yada 1 yıl erteleme bana göre gereksiz geliyor. Zaten en geç 1 aya alışıyor vücut.

yaklasik bir ay oldu canim ama ramazandan isten dolayi ffelan cok zaman ayramadik kendimi kasma olayim bitti ama brbe yagi surmeyncede afedersiniz ama zorlaniyorum o yuzden bebe yagina devam ediyorum sanrm brazdaha zamanla alsrm cunku doktorum oyle dedi iliskinin oturmasi lazim alsrsin sonra dedi ama kasklarimda agri oluyo umarm duzelir de bi an once bebek dusunurum

Zamanla rayına oturan birşey canım, biraz daha alıştıktan sonra 1 ay kadar sonra bebeyağına bile ihtiyaç duymazsın. Zaten ona ihtiyaç duymayınca hazır olduğunu anlarsın.

Zamanla rayına oturan birşey canım, biraz daha alıştıktan sonra 1 ay kadar sonra bebeyağına bile ihtiyaç duymazsın. Zaten ona ihtiyaç duymayınca hazır olduğunu anlarsın.
hımm haklisin canim yeni yeni kavryorum iliski meselesni tecrube ettklernden ve oaylastklarindan oturu tesekkur ederim hamilr kalirsamda buraya sizlere yazacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…