Gebeliğe Hazırlık Gebelik düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

4 senem21

Cok biliyorsun şekerim 🙈
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
211
55
27
Kizlar. Ben yazıyordum surekli lutfen yardim edin evet eoktira gidicem ama bana bir cevap vern hamileym degerimde iyiydi bugun bole ilk once kahverengi peceteye surucek kadar akintim vardi sonra cok kirmzii olmicak sekilde kan geldi ama peceteye surucek kadar düşük gbi degil bilmiorum. Duskmu yaptim kanama devam yok ayiptir solemesi elimde kontrol edip peceteye silersem bole normal akimti gbi degiyir. Sabah doktora gdcem dusukse bta hcg helli olurmu

Ben ogluma hamileyken yasadim hemen acile git igne yaparlar test yaparlar

Millet orkit atyor.ne diosun kardesim biz destek oluyoruz birbirimze yazma yorum bakma ozmaan. Zaten morelim bzk allahini seversen bulasma.
Millet Orkid atıyor diye kanlı peçetemi atılır ayıp edep yahu biz buraya en azından destek olalım diye soruna bakıyoruz kanlı peçetenle karşılaşıyoruz kul hakkına giriyorsun bize bunu göstererek madem peçeteye kan geldi doktora git burda kimse hekim değil !!!!!!

Butun detaylar yazilmis zaten. O kadar okudum bir de beklemedigim sekilde pecete gorunce kotu oldum. O anin heyecaniyla atmis olabilirsiniz ama arkadaslar hakli. Hem hos degil hem de gereksiz. Insallah ciddi biir sey degildir, doktorlar gereken tedaviyi yapacaktir.

Ya endişenizi anlıyorum'da bu kadar detayını göstermek zorunda değilsiniz.. Lekelenmem var deseydiniz yeterliydi, mide'm ağzıma geldi.
Acile gidin gitmeden asla içiniz rahat etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…