- Konu Sahibi OkumaliYazmali
Gebelik döneminde rahatça kullanabileceğimiz kozmetik markaları nelerdir arkadaşlar? Benim gibi bebiş düşünenler,hamişler ve emziren anneler için faydalı olacaktır. Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konu ile ilgili olarak internette araştırma yapmıştım, pek net bilgilere ulaşamadım. ancak, ortak kanı peeling ve fondöten kullanılmaması yönünde. ben şu an 4,5 aylık hamileyim, oje sürmüyorum, yüzüme de solante pregna isimli güneş koruyucu sürüyorum, beyazlık hissettiğimde pudra sürüyorum biraz, o da fırçayla, günlük uyguladığım bu. önemli günlerde ise normal makyajımı yapıyorum, o da zaten pek sık olmuyor.
Gebelik döneminde rahatça kullanabileceğimiz kozmetik markaları nelerdir arkadaşlar? Benim gibi bebiş düşünenler,hamişler ve emziren anneler için faydalı olacaktır. Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Cevap verecek kimse yok mu? Hamiş annelerden?
Hamileliğimde kozmetik ürünlerden ve şampuan ve duş jellerinden mümkün olduğunca kaçındım. Ne kadar doğal, zararsız da deseler yine de çeşitli kimyasallar içeriyor ve bunların anne karnındaki bebeğe etkilerinin ne olduğu konusunda kapsamlı bir araştırma yapıldığına inanmıyorum.
Bu sebeple eğer hamileyseniz yada emziren anneyseniz, zeytinyağlı saç sabunları vardır ya özel yapılan onlardan kullanın. Vücut için de yine defne ve zeytinyağı sabunlarından vazgeçmeyin. Parfüm yerine kolonya kullanmayı deneyebilirsiniz, bazıları parfüm kadar güzel ve kalıcı oluyor... Kol altlarınıza da bebe pudrası sürebilirsiniz terlememek için...
merhabalar
madem eczacısınız birşeuyler sormak istiyorum:
ben otacı ve tresan şampuanların gerçektende doğal olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
nemlendirici olarak bitki sandığından aldığım paraben ve sülfat olmayan karakafes kremini kullanıyorum
güneş koruyucum ve temizleme jelim la roche
bu arada bende hamileyim ve çatlak için kakao yağı aldım ama bio oil ,i çok övüyorlar o ne kadar doğal?
birde rimel ihtiyyacım var deborah kullanıyordum bitkisel dediler ama ne kadar doğru bilemiyorum tavsiyesi olan varmı?