Gebelik döneminde günlük ped

deniz60100

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
42
10
26
Kizlar hamileliğin 6. Haftasındayim akintilarim çoğaldığı için çamaşırlarimda bıraktığı goruntulerden ve az da olsa ıslaklık hissinden rahatsız oluyorum günlük ped kullanmanın bı sakıncası olur mu ?

Kizlar hamileliğin 6. Haftasındayim akintilarim çoğaldığı için çamaşırlarimda bıraktığı goruntulerden ve az da olsa ıslaklık hissinden rahatsız oluyorum günlük ped kullanmanın bı sakıncası olur mu ?
Benim hic akıntım olmamisti doktorunuza sordunuzmu normalmiymis

Hayır henüz sormadım normal bı durumdur diye öyle çok aşırı değil ama önceden hiç olmadığı için şu an rahatsız ediyo

Parfümsüz olanlardan kullanın günlük pedler her zaman çamaşırdan daha hijyenik oluyor. Ben hamilelik öncesinde de her gün kullanıyordum akıntım olmamasına rağmen.

Ben gebeligin basinda idrar yolu enfeksiyonundan muzdarip oldugum icin her ne kadar gunluk ped ile daha rahat etsem de birakmistim. sadece disari cikarken takiyordum. Evde olabildigince takmayin bence. Hava almasi onemli

Evet senelerce zaten okul hayatında daha sonra iş hayatinda derken günlük pedsiz günüm geçmiyordu zaten sonra baktım fazla da gerek olmadığını düşünüp son 1 senedir kullanımı minimuma indirdim regl zamanları öncesi veb bitmeye yakın kullanıyordum çok sağlıklı şeyler olduğunu düşünmüyorum günlük pedlerin

X