Hayır canım ankara dayım ve karar veremedim bir türlü toplu ona ödeyeceğim parayi toplu hastaneye mi versem bilemedim ben de aslında her zaman da lazım olabilir sonuçta devlet hastaneleri malum kalabalık ilgi kimi iyi kimi kötüOzel saglik sigortasini 1 yil onceden yaptirman gerekiyor. Yani 1 yil bekleme suresi var. 2. Yil yeniliyorsun ilk ay hamile kalirsan dogurursan ne ala bir kac ay sonra kalirsan dogumun ertesi yila sarkiyor bir yenileme daha. Iyi dusun oyle karar ver. En ucuzu 1500 tl den asagi degil ve buda 2000 tl limitli. Muayenede degil ama 2 li test falan yuklu ucretler onlarda baya ise yariyor. Ama muayene icinde sgk li olarak 90 tl ozel saglik ile 144 tl haberin olsun. Umarim istanbuldasindir o zaman secenek cok olur uygun bir yer bulursun
Canım hangi hastanedesin peki gerçekten uygun Muş bayagi bütün hersey toplam 1800 dimiAnkaradayım demir hayat sigorta yaptırdım tamamlayıcı sağlık sigortası. 8 muayenemi ve muayenede oluşan tahlil tetkikleri doğumu ve bir gece yatılı karşılıyor. Hamile olmadan bekleme süresi 1 ay ve toplamda 1800 lira ödedim. Şimdi gittiğim hastanede her muayenede sadece 12 lira ödüyorum. Hastanede aynı doğum paketi 6500 lira olduğunu düşününce epey kardayım
Kuzum ya görüşelim senle lütfen detaylı bilgi lazım bana :)Çukurambar koru hastanesi. Normalde muayenesi 212 lira doğumu 4.500 liraKUMKUM06
Evet bu konuda da haklısın bunu da düşünüyorum ne yalan söyleyim ufaktan araştırmalara başladım bakalım nasıl olursa nasip işi biraz da Allah verecek mi bakalım bize de nasip olur umarım :)Sigortaya vereceğiniz paradan daha uygun fiyatlı bir hastane tercih edebilirsiniz.
Biz de eşimle en başta düşündük de, 1 yıl beklemek, sonra tekrar yenilemek. Bakalım hemen olacak mı vs. derken vazgeçtik.
Gittiğim özel hastanede SGK geçerli. Doğum 1500 civarı, muayenem 65 tl. İkili testimi 200 tlye yaptırdım. Diğer tahlil, ıvır zıvırları devlette yaptırdım. İstanbul'dayım. Doktorum da süper bir doktor, gözüm kapalı güvenirim...
Evet bu konuda da haklısın bunu da düşünüyorum ne yalan söyleyim ufaktan araştırmalara başladım bakalım nasıl olursa nasip işi biraz da Allah verecek mi bakalım bize de nasip olur umarım :)
Can'ım internete Demir hayat sigorta yaz. Numarayı ara onlar bilgilerin alıp sana fiyat veriyorlar hemen bi arayın öğrenin herkese aynı fiyat çıkıyor zatenKuzu
Kuzum ya görüşelim senle lütfen detaylı bilgi lazım bana :)
Tabi ki araştır, hesapla. Benim tedavi sürecim oldu, bebeğim olmuyordu. Ben o zamandan araştırdım. İyi bir doktor bulayım, tedavi, gebelik, doğum hepsi aynı yerde olsun dedim. Bu siteden buldum doktorumu da, herkes övmüştü :) inşallah kuzum sende umarım sağlıkla alırsın yavrunu kucağına inşallah
İnşallah cnm, Allah gönlüne göre versin. Hayırlısıyla, sağlıkla al bebişini kucağına
Tamam canım ararım inşallah bir iki güne çok tsk ederimCan'ım internete Demir hayat sigorta yaz. Numarayı ara onlar bilgilerin alıp sana fiyat veriyorlar hemen bi arayın öğrenin herkese aynı fiyat çıkıyor zaten
Hangi hastane acaba?Sigortaya vereceğiniz paradan daha uygun fiyatlı bir hastane tercih edebilirsiniz.
Biz de eşimle en başta düşündük de, 1 yıl beklemek, sonra tekrar yenilemek. Bakalım hemen olacak mı vs. derken vazgeçtik.
Gittiğim özel hastanede SGK geçerli. Doğum 1500 civarı, muayenem 65 tl. İkili testimi 200 tlye yaptırdım. Diğer tahlil, ıvır zıvırları devlette yaptırdım. İstanbul'dayım. Doktorum da süper bir doktor, gözüm kapalı güvenirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?