GEBELIK DIŞINDA ADET NEDEN GECİKİR SIZCE

CANIM AZRAMM

RABBİM'E ŞÜKÜRLER OLSUN❤🌹
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
3.660
4.493
slm hanımlar,kac ay önce 20gun adetimden geçmişti. baya sancı çekmiştim öncesinden ama baya aşınca kan idrar yaptim.birşey çıkmadı.ondan sonra bidaha olmadı.19günde bi oluyorum .4gundur çok fazla sancim oldu ve dün olmam gerekirken bukadar sanciya rağmen yine olmadı.acaba yine duzensizmj oluyor ??ha sunu da unutmayayim ergenenliğinden beri birgün olsun adetimi geciktirmedim. herhalde ondan çok huzursuz oldum.sizce neden olmuş olabilir?

Mevsim geçişleri ve sık seyahat yaptığımda benimki degisiyor ve psikolojik durumum - rejim durumu az yediğimde özellikle tatlı yine gecikiyor

Bunun dışında kist miyom polip bunlarda etki eder

CANIM AZRAMM
Stres, hormon ilacı, hava değişikliği, aşırı kilo alma veya kilo kaybı, olası miyom polip tarzı durumlar vs vs..
Aşırı sancının sebebi üşütmek de olabilir , korkutmak istemem ama vücudun kendisinin ürettiğı küçük kistler de olabilir. Doktora gorunmenizde fayda var. Kist varsa 1 ay içinde yok edebilirler.. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…