Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik var canım hayırlı olsun gecikmeden önce test yapmışmıydınAdetim 3 gün gecikti ve dün bu testi yaptım böyle çıktı sizce gebelik var mı adet olacak gibi tüm belirtilerim sürüyor yorumlayabilir misinizEki Görüntüle 3470901
Kendimi ümitlendirmemek için bekliyorum adet belirtilerini yaşadığım için biraz çekimser kaldımGebelik var gozukuyor bi kan verin
Yani cizgi cok bariz aslinda. Adet belirtileri dedikleriniz neler mesela? Cunku genelde benzer belirtiler oluyor. Ben de gebeligimi 3 gun gecikmede boyle bir cizgi gorup ogrenmistim. Bence kan verinKendimi ümitlendirmemek için bekliyorum adet belirtilerini yaşadığım için biraz çekimser kaldım
Karın ağrısı aynı adet olacakmis hissi hafif bulantı sırt ağrısı halsizlik umarım bende sizin gibi sonucu güzel olurYani cizgi cok bariz aslinda. Adet belirtileri dedikleriniz neler mesela? Cunku genelde benzer belirtiler oluyor. Ben de gebeligimi 3 gun gecikmede boyle bir cizgi gorup ogrenmistim. Bence kan verin
Yani bunlarin hepsi gebelik belirtisi ayni zamanda insallah gonlunuze gore olur, guncelleyin burayi daKarın ağrısı aynı adet olacakmis hissi hafif bulantı sırt ağrısı halsizlik umarım bende sizin gibi sonucu güzel olur
İnşallahYani bunlarin hepsi gebelik belirtisi ayni zamanda insallah gonlunuze gore olur, guncelleyin burayi da
Öncesinde hayır yapmadim gecikince yaptım adet olacakmis hissi devam ediyor karın ağrısı yoğum şekilde bulantıGebelik var canım hayırlı olsun gecikmeden önce test yapmışmıydın
Evet hamilesiniz)Karın ağrısı aynı adet olacakmis hissi hafif bulantı sırt ağrısı halsizlik umarım bende sizin gibi sonucu güzel olur
Umarım güzel sonuçlarla bende karşılaşırım sanki adet belirtisi olunca oldu olacak hissi hep içimde o yüzden kan vermeye de çekiniyorum açıkçasıHayırlı olsun bebiş görünüyor ama içinizi rahatlatmak için kan verin: ) bende adet belirtileri gibi yaşamıştım. Gögüs şişmesi mide bulantısı meğer ufaklık ben geliyorum diyormuş :) sağlık sıhhatle inşallahhhhh
İnşallah öyleyimdirEvet hamilesiniz)
Çizgi silik çıkınca sormak istedimEvet hamilesiniz)