Gebelik çizgisi

cicekgunu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2024
10
4
31
Adetim 3 gün gecikti ve dün bu testi yaptım böyle çıktı sizce gebelik var mı adet olacak gibi tüm belirtilerim sürüyor yorumlayabilir misiniz IMG_20240825_150159_230.jpg

Yani cizgi cok bariz aslinda. Adet belirtileri dedikleriniz neler mesela? Cunku genelde benzer belirtiler oluyor. Ben de gebeligimi 3 gun gecikmede boyle bir cizgi gorup ogrenmistim. Bence kan verin🥹
Karın ağrısı aynı adet olacakmis hissi hafif bulantı sırt ağrısı halsizlik 🥲 umarım bende sizin gibi sonucu güzel olur 🥲

Hayırlı olsun bebiş görünüyor ama içinizi rahatlatmak için kan verin: ) bende adet belirtileri gibi yaşamıştım. Gögüs şişmesi mide bulantısı meğer ufaklık ben geliyorum diyormuş :) sağlık sıhhatle inşallahhhhh

Hayırlı olsun bebiş görünüyor ama içinizi rahatlatmak için kan verin: ) bende adet belirtileri gibi yaşamıştım. Gögüs şişmesi mide bulantısı meğer ufaklık ben geliyorum diyormuş :) sağlık sıhhatle inşallahhhhh
Umarım güzel sonuçlarla bende karşılaşırım🥰 sanki adet belirtisi olunca oldu olacak hissi hep içimde o yüzden kan vermeye de çekiniyorum açıkçası 🥲

merhaba, ne zaman kan vereceksiniz,
inşallah gönlünüzdekini sağlıcakla yaşarsınız,
ilk bebeğiniz mi olacak Allahın izniyle,

X