• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Gebelik çatlakları

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

forestgump

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
722
467
323
Merhabalar
40 gün önce Doğum yaptım çok kilo almamış olmama rağmen son iki haftada inanılmaz çatladı karnım ,çok kafama takıyorum çözüm arayışındayım haliyle .
Fraksiyonel lazer yaptırmayı düşünüyorum bir merkezde sorularım şunlar
yaptırıp Sonuçlarından memnun kalan var mı
Ve başlamak için beklemem gereken bir süre var mı emziriyorum da...
Ve Seans ücretler hakkında fikir edinmek istiyorum nasıl oluyor ?
Ve başka önerebileceğiniz bir şey var mı çatlaklar konusunda örn dermaroller ya da tca daha mı başarılı oluyor
Çok uzun oldu farkındayım ama yardımınıza ihtiyacım var. Söz ben de yaptırdığım uygulamaların sonuçlarını yazacağım buraya

yeni oluşmuş çatlaklar o yüzden bence umutlu olun ve vakit kaybetmeyin.. fraksiyonel lazer hemen hemen heryerde ortalama seansı bin lira ve 3-4 seans onerceklerdir yani rahat 3-4 hatta 5 bini gözden çıkarın. iyileşme oranıda % 50- 85 belki 90 da olabilir yeni çünkü çatlaklar .. plexr diye bir yöntemde var ortalama aynı fiyatta o da ona da bir bakın derim ben

Merhabalar
40 gün önce Doğum yaptım çok kilo almamış olmama rağmen son iki haftada inanılmaz çatladı karnım ,çok kafama takıyorum çözüm arayışındayım haliyle .
Fraksiyonel lazer yaptırmayı düşünüyorum bir merkezde sorularım şunlar
yaptırıp Sonuçlarından memnun kalan var mı
Ve başlamak için beklemem gereken bir süre var mı emziriyorum da...
Ve Seans ücretler hakkında fikir edinmek istiyorum nasıl oluyor ?
Ve başka önerebileceğiniz bir şey var mı çatlaklar konusunda örn dermaroller ya da tca daha mı başarılı oluyor
Çok uzun oldu farkındayım ama yardımınıza ihtiyacım var. Söz ben de yaptırdığım uygulamaların sonuçlarını yazacağım buraya
Merhaba
Ben çatlak giderici hiçbir işlemin işe yaramayacağını düşünen iki doğum yapmış bir kadınım bir çok yöntem denedim ama sonuç hep hüsran oldu taki strıot ile çatlak tedavisi yaptırana kadar.

Merhaba
Ben çatlak giderici hiçbir işlemin işe yaramayacağını düşünen iki doğum yapmış bir kadınım bir çok yöntem denedim ama sonuç hep hüsran oldu taki strıot ile çatlak tedavisi yaptırana kadar.
Merhabalar bende çok araştırdım çatlak tedavisi Stiriort çok iddialı diz nerde yaptırdınız acaba yüzde kaç sonuç aldınız

Back