gebelik çatlakları için hangi kremleri kullanmalıyım lütfen tavsiyede bulunurmusunuz

fsahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
134
0
slm şimdiden herkese teşekkür ederim

gebelik çatlakları için ne kullanmalıyım 25. haftadayım kreme başlamak için geç kalmışım yardım en iyisi nedir çatlaklar için:CüvCüv:

tatlı badem yağı kullan canım en doğalı birde bebek yağı sürebilirsin bunlar en dogalı krem içinde doktoruna sor o sana yazar bi krem..

Biraz geç kaldığını söyleyebilirim canım ben de. Ben 6. haftadan itibaren lierac ve son zamanlarda da chicco kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Şimdilik sıkıntı yok 35 haftalık gebeyim. Bir an önce başlamanı tavsiye ederim.

Ben elime hangi krem geçerse kullanmıştım. Hiç üşenmeden günde 3 öğün sürüyordum. Hiç çatlağım olmadı çok şükür. Annemde ablamda kızkardeşimde korkunç çatlaklar mevcut. Bende de mutlaka olur diyordum ama demekki bütün kremler işe yaradı. Marka falan farketmiyor bence, karnınızı sürekli nemli tutmak çok önemli.

ben nıveanın bebek yagını kullandım Allaha şükür hic catlagım yok.Bir sabah uyanınca bıde akşam sür faydasını görürsün.

bir arkadaş tavsiyesiyle
arko nem yoğun bakım body oıl kullanmaya başladım vücut yağı içinde susam yağı pamuk özü ve e vitamini var bir faydası olurmu acaba henüz hiç çatlağım yok benimde

bide günde iki defa sürmem sartmı yaaa ben cok üşeniyorum bu yagı sürmeye bir yetmezmi

X