Gebelik çalışmaları

ayseayseaysea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
6
2
Yumurtalık kalitesi nasıl artırılır

Son düzenleme:
Nargileyi zaten birakman gerekir, sağlıklı beslenmeye geçip folik asit baslayabilirsin, doktor tavsiye etmiştir zaten gebelik düşünmeden önce gittigimde hep verdiler önce bunu başla diye, normal dediyse normaldir stres, etkileyebilir hem de çok, sürekli hamilelik dusunmekten vazgeç rahatla, rahatlamadan stres seviyesi düşmeden zor biraz, ertesi gün hapları zaten bozuyor doktor sıkıntı yok dediyse birazcık rahatla yeter umarım kolay bı sürec geçirirsin, inşallah sağlıcakla evlat nasip olur

Amin çok teşekkür ederim. Bırakayım nargileyi evet. Bir de spora başlayacağım. Sağlıklı beslenme düzeni oluşturup öyle deneyeceğim bir de.

Amin çok teşekkür ederim. Bırakayım nargileyi evet. Bir de spora başlayacağım. Sağlıklı beslenme düzeni oluşturup öyle deneyeceğim bir de.
Bu önemli gerçekten çok iyi olur, doktora folik asit takviyesi de danisin, ya da bı eczaneden de alabilirsiniz gebelik öncesi başlamak daha iyi oluyor demişti doktorum, bunyeniz sağlıklı olduktan sonra gerisi de hallolur hem kafanız dağılır biraz, hiç birşey yapamasaniz bı çıkıp temiz hava alın yürüyüş yapın hergun, hayırlısı olsun inşallah senin için

Çok teşekkür ederim, 3 aydır deniyoruz her ay bir hayal kırıklığı gibi. Bazıları da istemediği halde nasip oluyor anlamadım bu işi. Birkaç ay sağlıklı beslenip dikkat edeceğim.

Çok teşekkür ederim, 3 aydır deniyoruz her ay bir hayal kırıklığı gibi. Bazıları da istemediği halde nasip oluyor anlamadım bu işi. Birkaç ay sağlıklı beslenip dikkat edeceğim.
Olur inşallah sürekli oraya takılıp stres yapmaktan bence, biraz rahatlayinca supriz yapacaktır, gerçektenkayginin stresin çok fazla etkisi var inanamazsin

Olur inşallah sürekli oraya takılıp stres yapmaktan bence, biraz rahatlayinca supriz yapacaktır, gerçektenkayginin stresin çok fazla etkisi var inanamazsin
Valla o kadar çok istiyorum ki. Yumurtalama gününden 2 gün önce , yumurtlama günü ve sonrasında 2 gün , gün aşırı ilişkiye girdik ayıptır söylemesi. Bu ay çok umutluydum heralde nargileden diye düşünmeye başladım bilemiyorum

Olabilir esinizde çok tüketir mı tütün ürünü belki etkiler ikinizinde tüketim oranı yüksekse bilemedim

Olabilir esinizde çok tüketir mı tütün ürünü belki etkiler ikinizinde tüketim oranı yüksekse bilemedim
O da vape içiyor bu elektronik sigaralardan. ama çok içmiyor . Ben bıraktım nargileyi dün itibariyle . Eşim asla bırakmaz , zaten gerçekten az tüketiyor. Nasip olacak mı bakalım bebeğimizin olması

Olur inşallah böyle düşünün, pozitif odaklanın, olumsuz düşünceleri uzak tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…