gebelik bu şartlarda gözükür mü, bilenler yazabilir mi 🥺🙏🏻

melekkce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
13
2
25
hanımlar benim adetim çok düzensiz bazen 30 bazen 90 günde oluyorum.

ilişkiden 6 gün sonra yerleşme kanaması gibi lekelenmek oldu. sadece silince gelen kahverengi damla şeklinde. ama 1 defa da pıhtı geldi büyük.

her neyse şu an ilişkiden 17 gün geçti ve bugün kaset idrar testi yaptım 2 tane. 2sinde de net şekilde tek çizgi çıktı.
erken gebelik testi eczanede bitmiş için mecbur bu testi yaptım.

gebe olsam o lekelenmeden sonra testte kesin çıkardı değil mi?
yorumunuzu merak ediyorum.

gebelik istemiyorum allah isteyene ve güzelce yetiştirebilecek olana nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• 8702D213-4D03-46FC-AC21-E02724727345.jpeg
    8702D213-4D03-46FC-AC21-E02724727345.jpeg
    86,8 KB · Görüntüleme: 409
hanımlar benim adetim çok düzensiz bazen 30 bazen 90 günde oluyorum.

ilişkiden 6 gün sonra yerleşme kanaması gibi lekelenmek oldu. sadece silince gelen kahverengi damla şeklinde. ama 1 defa da pıhtı geldi büyük.

her neyse şu an ilişkiden 17 gün geçti ve bugün kaset idrar testi yaptım 2 tane. 2sinde de net şekilde tek çizgi çıktı.
erken gebelik testi eczanede bitmiş için mecbur bu testi yaptım.

gebe olsam o lekelenmeden sonra testte kesin çıkardı değil mi?
yorumunuzu merak ediyorum.

gebelik istemiyorum allah isteyene ve güzelce yetiştirebilecek olana nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
silik de olsa çıkardı, döllenip 17 gün geçseydi. hiç bişey çıkmamış, negatif duruyor

silik de olsa çıkardı, döllenip 17 gün geçseydi. hiç bişey çıkmamış, negatif duruyor
yorumunuz için teşekkür ederim. bu konularda bilgisizim.. evet ilişkiden 17 gün geçti.

yaşadığım lekelenme yerleşme kanaması olsaydı kesin çıkardı değil mi?

yorumunuz için teşekkür ederim. bu konularda bilgisizim.. evet ilişkiden 17 gün geçti.

yaşadığım lekelenme yerleşme kanaması olsaydı kesin çıkardı değil mi?
İdrar testleri için malesef hiç bi zaman kesinlikten söz edilemiyor. Erken gebelik testi de olsa, normal kaset de olsa kesinlik her zaman kan sonucu ile olur. Yerleşme kanamasında da pıhtı atmaz genelde. Herşey sizin lehinize aslında fakat yüzde yüz sonucu kanda beta hcg yani hamilelik testi ile alırsınız.

X