Gebelik boyunca kan sulandirici kullananlar

Evet 3 sene önce bir düşük yapmıştım ama 5 haftalıktı.
Sanırım tedbir amaçlı...

Slm kizlar konu çok iyi olmuş benim bi kaybı var 39 haftalikti iğne kullanıyorum bazen sancıları oluyo iğne nin etkisimi

merhaba , ben de clexane 0,4 kullanıyorum.
Daha önce iki düşüğüm var , 6 yaşında da oğlum var.düşüklerden biri oğlumdan önce biri sonra.
Oğlumda iğne filan yapılmadım , ilk 2 aydı sanırım bebe aspirini kullanmıştım , sonra kesmişti doktorum , Allaha şükğr hiç sorun çıkmadan doğdu bebeğim.
geçen yılki düşüğümde de 8 haftalıkken kalbi durdu , kürtaj oldum.Genetik testine gitti , hiç bir sorun yok.
şimdiki hamileliğimde de doktorum teste gerek bile görmedi , hemen clexane 0,4 başladı.Rapor yazdı.6 ay kullanacağız dedi.
Ama hergün yaptıramıyorum.Kendim de yapamıyorum.
Kesin tanı konulmadığı , önlem olarak verdiği için hergün yapılmasa da çok sorun olmaz diye düşünüyorum ama sizler tecrübelisiniz , hergün yapılmasam arada atlasam sorun olur mu acaba?

canım pıhtılaşma bozukluğun varsa hergün yaptırmsn gerek. Neden test yaptırmadın? Araştırma Hastanesinin genetik bölümünde yapılıyor. Durumunu bilirsen ona göre hareket ederdin...

Ben aksatma derim. Valla biz saatini bile aksatmaktan korkuyoruz... şayet o gün yaptıramadıysan da bir limon sıkıp suyunu iç. onun da durultma özelliği var ama iğne kadar etkili değildir sanırım.

Umarım bir şey olmaz yine de test yaptırmanı tavsiye ederim

Amin canım benim. Cümlemizinki sağlıklı ve hayırlı olsun inşa Allah
merhaba canım nasılsın? Bebiş nasıl?

Sana doğumla ilgili sorum olacak malum haftalar geçiyor benim de doğuma az kaldı. Normal doğum mu yaptın sezeryan mi? Eğer sezeryansa ne tür anestezi uygulandı? Kısacası biraz doğumundan bahsedermisin?

Sezeryanla doğum yaptım canım. Ama sezeryan olacağıma 10 kere normal doğum yapmayı tercih ederim açıkçası. Ben komple bayıltıldım. Bişey hatırlamıyorum. Rabbim yardımcın olsun canım. Bak buda benim zeynep yüsram

Eklentiler

• _20151123_084206.JPG
    38,1 KB · Görüntüleme: 85
Hay maşallah çok güzel kizin adı da cok guzel. Allah esirgesin. Rabbim acısıni göstermesin

Ben de sezaryan olacağım pıhtılaşma bozukluğu olduğu için genel anestezi yapılıyormus lokal olmaz diye okudum bir makalede doktoruma danışmadim ama doğrusu ben de komple bayılmaktan yanayim. Hayırlısı olsun bakalım

Amin canım. İnşa Allah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.sonra o büyüdükçe bunu benmi doğurdum acaba dersin aşkla bakarsın yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…