Gebelik boyunca kan sulandirici kullananlar

bacaktan nasıl vuruyorsunuz kızlar. baldıra mı vuruyorsunuz

bacaktan nasıl vuruyorsunuz kızlar. baldıra mı vuruyorsunuz
Ben de hiç vurmadim bacağa ama mecbur ona da sıra gelecek. baldır daha mantıklı gibi ama oturunca da ağrı olabilir?

Tecrübeli hanımlar iğneyi bacaga nasıl yapıyorsunuz? Bize yardımcı olur musunuz?

ben hep bacaktan yapıyorum . dizimden 4 parmak yukarıdaki dışa bakan sert kısıma yapıyorum direk dik olarak acımıyorda ama göbekten dayanamıyorum.

ben hep bacaktan yapıyorum . dizimden 4 parmak yukarıdaki dışa bakan sert kısıma yapıyorum direk dik olarak acımıyorda ama göbekten dayanamıyorum.
Canim benim baldirin alt tarafi ama sagli sollu dış cephesine mi vuruyorsun.ben simdi elimle sıkıştırdim elime hic et gelmedi.nasil bi yatis pozisyonunda vuruyorsun.oralar kas degilmi acimiyirmu

Ama ciddi anlamda nasıl vurulacağını bilmeyen hemşireler var sağlık ocağındaki hemşireye sormuştum ilk zamanlar bende göbekten yapmıştım nasıl yapılır diye anlatamadı bile doktora sorarız dedi.Bende şifa hastanesinde acilinde yaptırıp öğrenmiştim. Kendimde devlet hastanesinde çalışıyorum. Gerçekten zor ya Rabbim dayanma gücü versin ilk zamanlar ağlıyordum eşime yaptırıyordum canım çok yanıyordu .Koldan da dene başkasına yaptır yine 4 parmak yukarı dirsekten

Canim benim baldirin alt tarafi ama sagli sollu dış cephesine mi vuruyorsun.ben simdi elimle sıkıştırdim elime hic et gelmedi.nasil bi yatis pozisyonunda vuruyorsun.oralar kas degilmi acimiyirmu
canım neden karnindan vurmuyorsun? Bacak ve kol bana daha çok aciycak gibi geliyor. Özellikle de yatarken...

Kizlat benim bu ignelerbitiyor. dün üniversite de yazdirayum dedim işi yokusa surduler saglik Ocakları yaziyo dedi.ben yazmiyo diye biliyorum. siz ne yapiyorsunuz

Kizlat benim bu ignelerbitiyor. dün üniversite de yazdirayum dedim işi yokusa surduler saglik Ocakları yaziyo dedi.ben yazmiyo diye biliyorum. siz ne yapiyorsunuz
Cnm benim doktor rapor çıkardı üç kutu yazabiliriz dedi boylece istedigin an saglik ocağında da yazdirabilirsin dedi.

Devlet hastanesi mi rapor çıkardı. nasil oluyo bu islem kolay aliniyormu rapor
Yok benimki özelde çıktı ama devletde de oluyor. Hani bazi hastalar vardir daimi ilac kullanmasi gerekir rapor olunca istedigi yerden yazdirabilir onun gibiymis bizimki de..
sakın ara verme biran evvel ilacıni al canım

Yok benimki özelde çıktı ama devletde de oluyor. Hani bazi hastalar vardir daimi ilac kullanmasi gerekir rapor olunca istedigi yerden yazdirabilir onun gibiymis bizimki de..
sakın ara verme biran evvel ilacıni al canım
Sagol vanim su anda elimde var.ama biteceği tarihe kadar nasil alirim onu düşünüyorum.

Tekrar kendi doktorunuza yazdirin.bi telefonla yazar aslinda..benimkidrle rapor cikardi.hatta en son 6 kutu yazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…