- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
-
- Konu Sahibi alaimisemaa
Ben de hiç vurmadim bacağa ama mecbur ona da sıra gelecek. baldır daha mantıklı gibi ama oturunca da ağrı olabilir?bacaktan nasıl vuruyorsunuz kızlar. baldıra mı vuruyorsunuz
Canim benim baldirin alt tarafi ama sagli sollu dış cephesine mi vuruyorsun.ben simdi elimle sıkıştırdim elime hic et gelmedi.nasil bi yatis pozisyonunda vuruyorsun.oralar kas degilmi acimiyirmuben hep bacaktan yapıyorum . dizimden 4 parmak yukarıdaki dışa bakan sert kısıma yapıyorum direk dik olarak acımıyorda ama göbekten dayanamıyorum.
canım neden karnindan vurmuyorsun? Bacak ve kol bana daha çok aciycak gibi geliyor. Özellikle de yatarken...Canim benim baldirin alt tarafi ama sagli sollu dış cephesine mi vuruyorsun.ben simdi elimle sıkıştırdim elime hic et gelmedi.nasil bi yatis pozisyonunda vuruyorsun.oralar kas degilmi acimiyirmu
Gobus morardi iyicw.dinlensin artik diyorum.bugun bacaktan vursu daha az acidi sankicanım neden karnindan vurmuyorsun? Bacak ve kol bana daha çok aciycak gibi geliyor. Özellikle de yatarken...
Benim de mor mor olduGobus morardi iyicw.dinlensin artik diyorum.bugun bacaktan vursu daha az acidi sanki
Ben hep sağlık ocağına yazdırıyorum canım 3 kutu olarak .Kizlat benim bu ignelerbitiyor. dün üniversite de yazdirayum dedim işi yokusa surduler saglik Ocakları yaziyo dedi.ben yazmiyo diye biliyorum. siz ne yapiyorsunuz
Cnm benim doktor rapor çıkardı üç kutu yazabiliriz dedi boylece istedigin an saglik ocağında da yazdirabilirsin dedi.Kizlat benim bu ignelerbitiyor. dün üniversite de yazdirayum dedim işi yokusa surduler saglik Ocakları yaziyo dedi.ben yazmiyo diye biliyorum. siz ne yapiyorsunuz
Yeni duzenleme gelmis.artik yazilmiyo saglik ocaginda dedi eczaci. Sen son gunlerde saglik ocagindan hallettin mi bu durumuBen hep sağlık ocağına yazdırıyorum canım 3 kutu olarak .
Devlet hastanesi mi rapor çıkardı. nasil oluyo bu islem kolay aliniyormu raporCnm benim doktor rapor çıkardı üç kutu yazabiliriz dedi boylece istedigin an saglik ocağında da yazdirabilirsin dedi.
Yok benimki özelde çıktı ama devletde de oluyor. Hani bazi hastalar vardir daimi ilac kullanmasi gerekir rapor olunca istedigi yerden yazdirabilir onun gibiymis bizimki de..Devlet hastanesi mi rapor çıkardı. nasil oluyo bu islem kolay aliniyormu rapor
Sagol vanim su anda elimde var.ama biteceği tarihe kadar nasil alirim onu düşünüyorum.Yok benimki özelde çıktı ama devletde de oluyor. Hani bazi hastalar vardir daimi ilac kullanmasi gerekir rapor olunca istedigi yerden yazdirabilir onun gibiymis bizimki de..
sakın ara verme biran evvel ilacıni al canım
Sana kac kutu yazdi doktor? En azindan iki kutu yazsydi.?Sagol vanim su anda elimde var.ama biteceği tarihe kadar nasil alirim onu düşünüyorum.
Iki kutu yazmıştı. simdi 5 tane kaldiSana kac kutu yazdi doktor? En azindan iki kutu yazsydi.?