Gebelik boyunca kan sulandirici kullananlar

Hımm öylemi oluyormuş. Çok endiseliyim ya insan ne yiyeceğini şaşırıyor hamileyken hele bi de böyle bir durum olunca hepten evham yapıyorum
doktorunuza yinede danisin ben sordum yazdığım şekilde açıkladı eğer sizde 0.4 kullanıyorsanız sizin doktorunuzda aynı şeyi soyleyecektir

Ben sekiz aydır kullanıyorum frexiparin 0,6 kullanıyordum piyasada zor buluyorduk şimdi clexan 0,6 kullanıyorum bende uüksek pıhtı var

Ben de 0.4 kullanıyorum artık canım çok yanıyor sürekli beze oluyor . ve haftalardır bezeler geçmiyor !! Bacaklarım kollarım hep mor . Göbekten sadece 20 tane vurabildim ilk iğnelerim de sonra cesaretim gitti eşime vurduruyorum. Çok zorr ama Elhamdülillah buna da

Bana acil cevap verebilir misiniz
iki gün önce hamile olduğumu öğrendim beta hcg 131 çıktı
iki gündür evden testler yapıyorum artış var mı diye ama düşüşe geçti resimdeki gibi
kan testi verdim bugün yeniden saat üç buçuk gibi çıkacak
Kan pıhtılaşması için kan vermiştim Bugün sabah öğrendim değerlerim aşağıdaki gibi

FAKTÖR II NORMAL
904.530 FAKTÖR V LEİDEN NORMAL
MTHFR (A1298C) NORMAL
MTHFR (C677T) HOMOZİGOT

şimdi bende kan pıhtılaşması var herhalde çünkü homozigot çıkmış
sorum şu şuandaki bebeğimi kurtarma şansımız var mı yani düşüşe geçtiği için iğne kullansak bile artık sağlıklı olma ihtimali var mı
Ya da biz bir sonraki bebeğimiz için mi önlem alarak başlamalıyız

Eklentiler

• PhotoGrid_1432891190568.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 251
arkadaşlar merhaba ben de bugün itibari ile 4 hf+5 günlük hamileyim 7 mayıstan beri coraspin 100 mg tablet kullanıyorum dün de ilk iğnemi vuruldum. inşallah sağlıklı devam eder. mutasyonum mthfr 1298 homozigot.

Mesajini yeni gördüm.. son durumun nedir? Benim gittigim doktorun biri keseyi görmeden ne aspirin ne iğne hic birini veremem dedi belki vucudun kabul etmeyecek bebek yerlesmeden düşecek dedi. Istedigim halde yazmadi. Ama dedigi gibi olmadi değerlerim yukselise geçti. yine de keseyi görunce igne verdi.

En iyisi karın bence ama yer kalmazsa mecbur bacağa geçecegiz...

Beta yukseliyor çok şükür bugün kana baktirayım dedim yeniden ama sistem yokmuş yarına kaldı Perşembe randevum var kese için İnşallah görebiliriz
doktor riske atmayalım dedi o yüzden başladı Zaten kromozomsal acidan sağlıklı değilse bu iğneye kullansam da düşer gibi geliyor bana

İlk şifa hastanesine gidiyordum oradaki doktor kesinlikle sezeryan olacaksın bir gün önceden iğneyi keseceğiz dedi. Ve daha kalp atışını yeni duymuşken bebeğim . Korkmuştum baya .. Sonuç da iğne sulandırıcı kan durur mu durmaz mı masada mı kalırım böyle deli sorular ? :) Ama şuan tınaztepe'ye gidiyorum kendi doktoruma sordum hayır tabiki de normal doğum olabilir sin iğnenin etkisi 12 saat zaten 37 . haftanda kararlaştırcaz bunu dedi ama korkcak birşey yok dedi.

Canım doğuma kadar karnından yapmaya devam mı edeceksin iğneni? Ben de iğnemi karnımdan yapıyorum, en rahatı karından oldu ama bebek büyüdüğü için artık korkuyorum. Doktorum doğuma kadar karnımdan iğnemi yapabileceğimi söyledi ama tereddütlerim var. Doğumuna kadar hep karnından iğnesini olan varsa yardımcı olup içimi rahatlatır mı?

Canım ben birkaç sefer bacağımdan vurdum, son defasında damara gelmiş, kanamadı ama ertesi gün baktığımda iğnenin yerinin kocaman ( madeni 1 tl büyüklüğünde) morardığını, o bölgeye kan oturduğunu gördüm. Morartının geçmesi 1 ayı buldu. Benim bacaklarımda damarlarım çok belirgin hatta varis başlangıcı da var malesef doktorum bu morarmanın görüntü dışında bir sorun yaratmayacağını söyledi ama ben bir daha cesaret edip de bacağımdan iğne yapamadım. Şimdi karnım git gide büyüyor artık karnımdan yapmaya korkuyorum. Bacağım damar dolu, kolumdan yapmayı da kendi başıma beceremiyorum.

İLk bebeğimi yedi aylıkken kaybettim.sonuç olarak kanda pıhtı tesbit edildi.hemde yüksekmiş şükür şimdi üç yaşında bi kızım var hamileyken ondada vurdum hergün ve doğumdan sonra kırk günşimdi sekiz aylık hamileyim ve devam hergün iğneye.eltim vuruyor benim ama kimse olmazsa kendim bacaktan vuruyorum göbekten vuramadım belli bi süre sonra bende korktum.şu an bacaklar ve kollar ama çok skkıntılı hep mor ve şiş

İ İnşaAllah doguma kadar karnimdan yapicam. Doktorumada sordum. İstesende ignd bebege batmaz dedi. Rahatladim

Ben bi kaç gündür bacagımdan vurmaya başladım göbek ve kollarım çok kötü oldu çünkü yapmadan önce ve yaptıktan sonra buz koyuyorum hemşire öyle söylemişti şuan morarma yok ama senin özel durumun varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…