gebelik bilgisi olan arkafaslar lutfen bakin

sonbirdefa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
7
0
1
Ankara
Arkadaslar, nisanlimla surtunme yoluyla iliskiye girdim, adetim toplam 5 gun gecikti, gecikmenin 3. Gunu saglik ocaginda kan testi yaptirdik gebelik cikmadi. 5. .Gun regl oldum toplam 8 gun surdu İliskimizden bu yana toplam 50 gun gecti bugun de eczaden gebelik testi yaptirdim negatif tek cizgi cikti. Suana kadar hic gecikmedgi icin supheye dustum. Bu durumda gebelikten soz edilebilir mi

ben oqluma hamile kaldıqımda iki haftalıkken gebelik testi yapmıstım çift çizqiydi belli olmustu hemen yani.bence yoktr içini ferah tut

Yani iliskiden 19 gun sonra kan testi yaptrdik negatif cikti, 50 gun sonrada eczade ki testten yaptik negatif cikti, adette oldum iste 5 gun gecikti dye bu kadar supheye dustum. Suan artik kesin dyeblrmyiz acaba

Sürtünme yoluyla ilişkiye girilmez .. Cinsel bir birleşmeden söz edebilmek için penisin vajina içine girmesi ve oraya boşalması gerekir. Sürtünme yoluyla hamile falan kalınmaz.Ortada bir birleşme yok , öyle kolay değil yani.

Son düzenleme:
ızlar adetime 10 günüm var.Yarım saat önce bisikletle markete gittim 15 20 dk kullandım çok zorlandım bacaklarım çevirmedi resmen.Eve zor attım kendimi baygınlık geçirdim çarpıntı falan. Tuzlu ayran içtim uzanıyorum. Bu ay yumurtlama dönemimde çalıştık gebelik olabilir mi ? Bu kadar erken belirti olut mu ? Acile gitsek kan testinde sonuç çıkar mı ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…