N Nesime K Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2024 38 -1 1 26 Dün 23:01 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesime K #1 Arkadaşlar 9+1 günlük gebeyim ve bu gün belim inanılmaz ağrıyor hafif sol tarafım da ağrıyor bu normal mi acile başvurmam gerekiyor mu?
Arkadaşlar 9+1 günlük gebeyim ve bu gün belim inanılmaz ağrıyor hafif sol tarafım da ağrıyor bu normal mi acile başvurmam gerekiyor mu?
Infinite Soul Just a chill girl Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2023 7.696 22.303 268 Dün 23:02 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesime K #2 Nesime K .!.: Arkadaşlar 9+1 günlük gebeyim ve bu gün belim inanılmaz ağrıyor hafif sol tarafım da ağrıyor bu normal mi acile başvurmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Aşırı şiddetli bir ağrın yoksa normal oluyor hafif ağrılar ilk zamanlar.
Nesime K .!.: Arkadaşlar 9+1 günlük gebeyim ve bu gün belim inanılmaz ağrıyor hafif sol tarafım da ağrıyor bu normal mi acile başvurmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Aşırı şiddetli bir ağrın yoksa normal oluyor hafif ağrılar ilk zamanlar.
N Nesime K Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2024 38 -1 1 26 Dün 23:04 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesime K #3 Infinite Soul .!.: Aşırı şiddetli bir ağrın yoksa normal oluyor hafif ağrılar ilk zamanlar. Genişletmek için tıkla... Yani çok şiddetli diyemem ama istikrarlı bi ağrı sola kaçan leke falan yok
Infinite Soul .!.: Aşırı şiddetli bir ağrın yoksa normal oluyor hafif ağrılar ilk zamanlar. Genişletmek için tıkla... Yani çok şiddetli diyemem ama istikrarlı bi ağrı sola kaçan leke falan yok
Infinite Soul Just a chill girl Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2023 7.696 22.303 268 Dün 23:13 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesime K #4 Nesime K .!.: Yani çok şiddetli diyemem ama istikrarlı bi ağrı sola kaçan leke falan yok Genişletmek için tıkla... Leke yoksa sıkıntı yoktur bence oluyor öyle ilk zamanlar agrilar stres yapma ama baktin çok agriyor artık dayanamıyorsun o zaman mutlaka kontrole git. Son düzenleme: Dün 23:18
Nesime K .!.: Yani çok şiddetli diyemem ama istikrarlı bi ağrı sola kaçan leke falan yok Genişletmek için tıkla... Leke yoksa sıkıntı yoktur bence oluyor öyle ilk zamanlar agrilar stres yapma ama baktin çok agriyor artık dayanamıyorsun o zaman mutlaka kontrole git.
N Nesime K Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2024 38 -1 1 26 Bugün 00:25 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesime K #5 Infinite Soul .!.: Leke yoksa sıkıntı yoktur bence oluyor öyle ilk zamanlar agrilar stres yapma ama baktin çok agriyor artık dayanamıyorsun o zaman mutlaka kontrole git. Genişletmek için tıkla... Demin wc ye gittim kahverengiye kaçan bi leke gördüm şuan acile gidiyorum
Infinite Soul .!.: Leke yoksa sıkıntı yoktur bence oluyor öyle ilk zamanlar agrilar stres yapma ama baktin çok agriyor artık dayanamıyorsun o zaman mutlaka kontrole git. Genişletmek için tıkla... Demin wc ye gittim kahverengiye kaçan bi leke gördüm şuan acile gidiyorum
Infinite Soul Just a chill girl Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2023 7.696 22.303 268 Bugün 00:46 Konu Sahibi Konu Sahibi Nesime K #6 Nesime K .!.: Demin wc ye gittim kahverengiye kaçan bi leke gördüm şuan acile gidiyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah bir sorun çıkmaz benimde hamilelikte 9 10 haftaya kadar lekelenmelerim oldu progesteron ignesi verdi doktor duphastonla kullandim geçti
Nesime K .!.: Demin wc ye gittim kahverengiye kaçan bi leke gördüm şuan acile gidiyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah bir sorun çıkmaz benimde hamilelikte 9 10 haftaya kadar lekelenmelerim oldu progesteron ignesi verdi doktor duphastonla kullandim geçti