- 23 Aralık 2019
- 110
- 47
- 18
- Konu Sahibi Gozdekelebek
Merhaba arkadaşlar yarın regl günüm ama hiç bir belirtim yok test yapsam belli olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh bekleyebilsemSabah idrarınla yap canım testi. Hatta istersen 2 3 gün daha bekle gecikince yap
Gözükmez diye korkup gidemem ki ya yoksaİdrar testinde silik çıkabilir yeniyse. Hastaneye git kanda değeri bile gözükür:)
Normal testim var erken gebelik testim yokGecikmene hiç gerek yok. Ben adete 3 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim. Adet günümde kana gittim. 193.3 değer gördüm kanımda. Yani evet yarın idrar testi de yapsanız kan testi de yapsanız sonuç alırsınız.
Silik de olsa çıkar. Ama sabah ilk idrarla yapın.Normal testim var erken gebelik testim yok
Ben de çok merakla bekliyorumAhhh bekleyebilsem![]()
Bişey olmaz. Uzun zamandır mı istiyordun?Gözükmez diye korkup gidemem ki ya yoksa
Rabbim nasip eder inşallah bizede isteyen kimsenin kucağı boş kalmasınOlan her turlu her saatte belli oluyor ama maalesef bizde bir turlu olmuyor ;((
Yaklaşık Bi senedir istiyoruz bakalımBişey olmaz. Uzun zamandır mı istiyordun?
İnşallah vardır ama yoksa da erkenden önlemini alırsın.![]()
İnşallah kuzumBen de çok merakla bekliyorumcumartesi çatlatma iğnesi yapıcam inşallah tutar
![]()
Yap gitsin bence :) . Silik çıkar varsa. Hakkında hayırlısı olsun inşallahİnşallah kuzum
Test yaptınız mı?İnşallah kuzum
Hayır sabah yapıcam adet olmadım bugun ama sol kasığımda ağrı varTest yaptınız mı?