• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik belli olur mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gozdekelebek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
110
47
18
Merhaba arkadaşlar yarın regl günüm ama hiç bir belirtim yok test yapsam belli olur mu

Sabah idrarınla yap canım testi. Hatta istersen 2 3 gün daha bekle gecikince yap

Olan her turlu her saatte belli oluyor ama maalesef bizde bir turlu olmuyor ;((

Gecikmene hiç gerek yok. Ben adete 3 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim. Adet günümde kana gittim. 193.3 değer gördüm kanımda. Yani evet yarın idrar testi de yapsanız kan testi de yapsanız sonuç alırsınız.

Gecikmene hiç gerek yok. Ben adete 3 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim. Adet günümde kana gittim. 193.3 değer gördüm kanımda. Yani evet yarın idrar testi de yapsanız kan testi de yapsanız sonuç alırsınız.
Normal testim var erken gebelik testim yok

Benimde adetime 3 gün var adet öncesi ağrısı falan olmadı bu ay ama bugün sağ göğsümde hafif bi ağrı oldu geçen hafta da kasıklarıma saniyelik sancılar vuruyordu, 2 gündür de mide bulantısı oluyor sabahları hamile miyim diye kendimi umutlandırmak istemiyorum ama meraktan da çatlıyorum test yapsam çıkar mı

Back