Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla benimde yumurtlamadan beri dewam eden akıntım war adete de 5 gün war bazıları yazmış kı akıntım wardı adet oldum. Hiç belli olmuyor o yani belkide hamilesindir.
valla benimde yumurtlamadan beri dewam eden akıntım war adete de 5 gün war bazıları yazmış kı akıntım wardı adet oldum. Hiç belli olmuyor o yani belkide hamilesindir.
kolay mı yapmamak desene.. geçen ay bende çok heyecanlıydım. adetim hiç gelmediği gibi tuhaf şekillerde geldi. Bu ay daha rahatım ama bakalım bata yaklaştıkça neler olacak.
bende gebeyken akıntı durur bir süre sonra başlar
bence değişir onu baz almamak lazım
hatta düşüklerimin birinde akıntım kızımdaki gibi durdu
diğerinde günlük pedsiz gezemedim
Bende akıntıyı beklerdim her ay belirti sanardim ama hic akıntım olmadı hamileydim kişiden kişiye değişir tamamen hicbir belirti olmadanda hamile olabilirsiniz Zaten belirtilerin çoğu hamile kaldıktan sonra başlıyo 6-7 haftada