Anket Gebelik belirtisimidir?

tsrmcikbra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
54
33
3
35
Hanımlar merhaba,
Geçenlerde sizinle tanıştık.. En son sag kasigimda feci agri var demiştim,yumurtlama gunlerimdi..Karnabahar kaynatıp suyu içtim,gayet ii geldi..Agri alt karnıma yayıldı goguslerim feci agriyo ozelleikle uçları cok tuhaf bi tip olduReglime tam 8 gun var..Herseyden önemlisi sirt agrim var ben ve karnim 5 aylık gibi şişti..Arkadas bana kendine bi baktır gebelik degilse bu ne hal dedi..Doktor dan gun yuzu gormedim artik sin demine kadar gitmicem zati...Walla hep aynı sorular soruyorum ama sirt agrisi neden olur veya sizden biriniz yaşadınız mı?Test yapsam simdi çıkmaz veya sizce başka birsey olabilir mi?Bu ay vucudum beni korkutuyor ya..Doktor da bi halt bildigi yoktu..DAHA FAZLA DOKTOR TRAVMASI YAŞAMAK DA İSTEMİYORUM HANI...SIMDIDEN TESEKKURLER....☺

Hamilemisin bilmem ama karın şişliği gaz sırt agrısı safra kesesi taşını anlatır gibisin

Hayir olmadım suan da o agrilarim gecti.diken batıyor gibi oluyo.Gaz sorunu var hafiften ve kabiz oldugumda agri oluşuyor ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…